Occhio plafondlamp

De collectie Occhio plafondlampen bestaat uit bijzondere design lampen met een minimalistische en elegant design. Door het toepassen van geavanceerde technieken, kunnen de lampen geheel aangepast worden aan de gewenste sfeer. Kenmerkend aan verlichting van Occhio is de ring waar het licht uit komt. De Occhio Mito Soffitto plafondlamp is hier het perfect voorbeeld van. Omdat de lichtkleur van elke lamp aangepast kan worden, komt een Occhio plafondlamp in elke ruimte tot zijn recht.

40 items

Page
  1. 1
  2. 2

40 items

Page
  1. 1
  2. 2

Collectie Occhio plafondlampen

De collectie plafondlampen bestaat uit prachtige design lampen die elke ruimte stijlvol maken. Kies voor iconisch, sculpturaal en expressief met de Mito Aura plafondlamp. Dankzij de karakteristieke, ringvormige uplight en krachtige, verbindsvrije downlight, creëert de Mito Aura unieke lichtscènes.

De Mito Soffitto is met zijn smalle lichtbundel een armatuur die een gelijkmatige vorm van licht creëert die elke omgeving perfect kan verlichting. Perfect als een enkele eenheid in kleine kamers of juist in grotere kamers in een stijlvolle set.

De Mito Linear plafondlamp is de perfecte lamp voor wanneer u meer van strakke en rechte plafondverlichting houdt. Doordat deze lamp verkrijgbaar is in verschillende afmetingen, kan deze Occhio plafondlamp toegepast worden in elke ruimte.

Occhio plafondlamp spots

Een van de nieuwste innovaties is de Occhio Piu Alto. Deze plafondlamp is van hoge kwaliteit en beschikt over energiezuinige verlichting en high power LED-technologie. Oftewel, een plafondlamp van echte klasse! De stijlvolle spots kenmerken zich door strakke lijnen en een zwevende lens en heeft dankzij het dubbele frame een luxueuze uitstraling. De ‘spots’ hangen mooi aan het plafond en kunnen naar wens gedimd worden voor de gewenste sfeer.

Bestel uw Occhio plafondlamp bij MisterDesign

Voor welke ruimte in huis u ook op zoek bent naar verlichting, een Occhio plafondlamp komt overal tot zijn recht! MisterDesign is officieel dealer van Occhio, waardoor we u de complete collectie verlichting kunnen leveren. Wilt u graag een Occhio plafondlamp aanschaffen die momenteel niet in onze webshop staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u dan graag verder.

Bent u ook nog op zoek naar andere type lampen om het verlichtingsplan in uw huis compleet te maken? Neem dan ook eens een kijkje bij de andere categorieën: hanglampen, wandlampen en vloerlampen.