Occhio wandlampen

Verlichting van Occhio is zo ontworpen dat het mogelijk is om de gehele woning enkel met lampen van dit merk in te richten. De collectie wandlampen bestaat uit prachtige design lampen, waaronder wandlampen, die met oog voor detail, functionaliteit en design zijn ontworpen. Met een Occhio wandlamp haalt u een tijdloze, elegante lamp in huis die perfect geschikt is voor uw slaapkamer, woonkamer of badkamer. Bekijk de volledige collectie Occhio wandlampen hieronder.

4 items

4 items

Elegante Occhio wandlampen

Vrijwel elke Occhio wandlamp beschikt over een minimalistisch, tijdloos en elegant design. Met behulp van de Air module met Bleutooth Control kan de lamp bovendien eenvoudig op afstand bediend worden. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren en de wandkap en arm zijn uitgevoerd in mat zwart, glanzend chroom of mat wit. Hierdoor passen de wandlampen in vrijwel elk interieur.

Occhio Mito Sfera

Misschien wel de meest bijzondere Occhio wandlamp uit de collectie is de Occhio Mito Sfera. Dit is namelijk niet alleen een wandlamp, maar tegelijkertijd een elegante wandspiegel. Dit maakt de Occhio Mito Sfera natuurlijk zeer geschikt voor gebruik in de badkamer, maar ook in de woonkamer komt deze wandspiegel goed tot zijn recht. Stel een warme kleurtemperatuur in en u creëert eenvoudig een knusse, warme sfeer. Doordat er diverse mogelijkheden zijn wat betreft de kleur van het frame, de afmeting én het spiegelglas, is er altijd een variant die perfect in uw interieur past!

Occhio wandlampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Occhio. Dit betekent dat wij u alle Occhio wandlampen kunnen leveren. Ook wanneer u een specifieke lamp op het oog heeft, maar deze niet in onze webshop staat, kunnen wij er alsnog voor zorgen dat de lamp bij u thuis geleverd wordt. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op.

Wenst u graag advies of meer informatie over de Occhio wandlampen? U bent van harte welkom in onze winkels in ’s-Hertogenbosch, waar onze adviseurs u verder helpen.