Pastoe Kasten

Pastoe Kasten zijn er in ontelbaar veel soorten en maten. Om u te inspireren zijn aan de verschillende kasten sfeerfoto’s toegevoegd. Deze sfeerfoto’s geven u een idee over wat de mogelijkheden zijn. In kleur, materiaal en onderstel zit veel verschil waardoor het lastig is volledige combinaties aan te bieden. Daarom vindt u bij veel producten een offerte! U bent natuurlijk ook van harte welkom in de winkel om het design samen te stellen of te bellen naar onze klantenservice als er onduidelijkheden zijn. Ook is er een speciale Joost Selection vanuit het merk Pastoe. In deze selectie worden kant en klare modellen aangeboden welke door Joost, inspirerend leider van Pastoe, zijn bedacht. Waagt u zichzelf aan de talloze keuzes om zelf een prachtig design te creëren of gaat u voor een van de favorieten van Joost?

44 items

Page
  1. 1
  2. 2

44 items

Page
  1. 1
  2. 2

PASTOE KASTEN

Binnen onze collectie van design kasten zijn de Pastoe kasten door hun tijdloze grafische signatuur makkelijk te herkennen. MisterDesign heeft enkele kant-en-klare modellen in de webshop toegevoegd die direct besteld kunnen worden, zoals de kasten uit de Pastoe L serie, maar de kracht van het Nederlandse merk ligt in het personaliseren van kasten voor haar klanten. Om dit ontwerpproces zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft Pastoe een eigen hoek in de winkel van MisterDesign gekregen, waar onze interieurspecialisten samen met u uw droomkast uittekenen met behulp van een speciale Pastoe configurator.

PASTOE Vision Kast

De Pastoe Vision kast onderscheidt zich door de afgeschuinde voorzijde waar de kastdeur of lade in valt, maar is net zoals alle andere kasten in de collectie van Pastoe in een breed scala aan mogelijkheden te verkrijgen. De monochrome Pastoe Vision dressoirs vormen een perfecte balans met de op de ‘De Stijl’ geïnspireerde Pastoe Vision. Ontdek de Pastoe Vision serie bij MisterDesign.

Pastoe Amsterdammer Kast

De Pastoe Amsterdammer kast behoeft als een van de meest verkochte Nederlandse meubelen eigenlijk geen introductie. Dit designicoon uit 1978 is onmiskenbaar geliefd onder de designliefhebber en heeft een plek weten te bemachtigen in talloze grote musea. Het ontwerp is typisch Nederlands: de vorm is afgeleid van die van een Amsterdamse parkeermeter. Dit maakt de kast een echte ‘Amsterdammer’.

Pastoe dressoir

Net zoals de Pastoe kasten zijn de Pastoe dressoirs even veelzijdig in combinaties, kleuren en materialen. Toch hoeft u niet altijd zelf naar een perfecte combinatie zoeken. Inspirerend Pastoe leider Joost van der Vecht kiest ieder jaar een voortreffelijke selectie favoriete kastencombinaties uit, die direct bestelbaar en op korte termijn te leveren zijn. Hiermee laat Pastoe de keuze aan u: waagt u zichzelf aan een fantasierijk avontuur door zelf een prachtig design te creëren, of gaat u voor een van de favorieten van het hoofd van Pastoe in de Pastoe Joost Selectie.

MisterDesign is officieel Pastoe Kasten dealer

MisterDesign is officieel dealer van Pastoe Kasten. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Pastoe Kasten kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!