Pastoe Stoelen

Pastoe Stoelen hebben een woord met elkaar gemeen: Geometrie. Geometrie komt samen met symmetrie in dit spel van lijnen en vakken. De designs zijn allen voorzien van een onderstel vervaardigd uit gepoedercoat staal. De zittingen van de stoelen en krukken geven de indruk van een draden web met een retro tintje. Toch is geen een design hetzelfde. Mix en Match of geef structuur aan met deze prachtige simplistische ontwerpen welke u verassen met hun prachtige kleuren!

7 items

7 items

Pastoe stoelen

Een stoel van Pastoe is makkelijk te herkennen binnen onze collectie design stoelen. Pastoe stoelen en Pastoe fauteuils hebben namelijk een eenvoudige maar sterke grafische vorm, en zijn tijdloos in uitstraling. De Wire stoelen van Cees Braakman passen door hun minimalistische vormgeving eenvoudig aan iedere soort tafel of bureau en zijn op zichzelf al een echte eyecatcher te noemen. Ontdek de Wire serie en de andere Pastoe stoelen bij MisterDesign.

MisterDesign is officieel Pastoe Stoelen dealer

MisterDesign is officieel dealer van Pastoe Stoelen. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Pastoe Stoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!