Pilat&Pilat

Het is 1973 wanneer Pilat&Pilat wordt opgericht als meubelmakerij en antiekwinkel in het Friese Twijzel onder de oorspronkelijke naam ‘Gjalt&Diny’ . Kenmerkend aan Pilat&Pilat is de vooruitstrevende blik in combinatie met kwaliteit en vakmanschap. Stoer, Fries en duurzaam zijn kenmerken die de design items van dit Nederlandse merk het beste omschrijven. Tegelijkertijd zijn de producten warm, rijk en vertrouwd door hout als basiselement te nemen voor de vervaardiging van vele designs. Alles draait om mensen bij Pilat&Pilat, hetgeen wat in hun DNA zit en duidelijk naar voren komt in de bekende ‘Famyljecollectie’.

9 items

9 items

Pilat en Pilat meubelen

Pilat&Pilat weet bomen om te buigen tot meesterwerken van hout. Verschillende houtsoorten worden door ambachtsogen, op een respectvolle manier, bewerkt tot duurzame design meubels. Elk meubelstuk uit de collectie is te herkennen aan houtverbindingen die zichtbaar zijn en aan een zeer hoogwaardige afwerking. Met een meubel van Pilat en Pilat wordt elke ruimte gevuld met charisma. De collectie Pilat en Pilat meubelen bestaat onder andere uit tafels, stoelen, banken, kasten, dressoirs en bureaus. Ook voor prachtige woonaccessoires van duurzaam hout bent u bij Pilat&Pilat aan het juiste adres.

Pilat en Pilat tafels

Voor de productie van tafels gebruikt Pilat en Pilat verschillende houtsoorten, waaronder eiken, iepen, walnoot en acacia. Doordat geen enkele boom precies dezelfde kleurnuances en gewortelde tekeningen in het hout heeft, is elk item uit de collectie uniek. De mogelijkheden van de tafels zijn bovendien eindeloos dankzij de verschillende opties qua houtsoort, vorm, afmeting, afwerking en onderstel. Hierdoor is er altijd wel een Pilat en Pilat tafel die perfect matcht bij de rest van uw interieur.

MisterDesign is officieel Pilat&Pilat dealer

Zoekt u een specifiek item van Pilat&Pilat, maar kunt u deze niet terugvinden in onze webshop? Geen probleem! Omdat MisterDesign officieel dealer is van dit Friese merk, kunnen wij u alle items uit de volledige collectie leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat uw favoriete design item zo snel mogelijk bij u thuis wordt geleverd.

Voor advies en meer informatie over Pilat&Pilat bent u natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!