Pilat&Pilat

Het is 1973 wanneer Pilat&Pilat (Pilat en Pilat) wordt opgericht als meubelmakerij en antiekwinkel in het Friese Twijzel onder de oorspronkelijke naam ‘Gjalt&Diny’ . Kenmerkend aan Pilat&Pilat is de vooruitstrevende blik in combinatie met kwaliteit en vakmanschap. Stoer, Fries en duurzaam zijn kenmerken die de design items van dit Nederlandse merk het beste omschrijven. Tegelijkertijd zijn de producten warm, rijk en vertrouwd door hout als basiselement te nemen voor de vervaardiging van vele designs. Alles draait om mensen bij Pilat en Pilat, hetgeen wat in hun DNA zit en duidelijk naar voren komt in de bekende ‘Famyljecollectie’.

15 items

15 items

Pilat en Pilat meubelen

Pilat&Pilat weet bomen om te buigen tot meesterwerken van hout. Verschillende houtsoorten worden door ambachtsogen, op een respectvolle manier, bewerkt tot duurzame design meubels. Elk meubelstuk uit de collectie is te herkennen aan houtverbindingen die zichtbaar zijn en aan een zeer hoogwaardige afwerking. Met een meubel van Pilat en Pilat wordt elke ruimte gevuld met charisma. De collectie Pilat en Pilat meubelen bestaat onder andere uit tafels, stoelen, banken, kasten, dressoirs en bureaus. Ook voor prachtige woonaccessoires van duurzaam hout ben je bij Pilat&Pilat aan het juiste adres.

Pilat en Pilat tafels

Voor de productie van tafels gebruikt Pilat en Pilat verschillende houtsoorten, waaronder eiken, iepen, walnoot en acacia. Doordat geen enkele boom precies dezelfde kleurnuances en gewortelde tekeningen in het hout heeft, is elk item uit de collectie uniek. De mogelijkheden van de tafels zijn bovendien eindeloos dankzij de verschillende opties qua houtsoort, vorm, afmeting, afwerking en onderstel. Hierdoor is er altijd wel een Pilat en Pilat tafel die perfect matcht bij de rest van jouw interieur.

Pilat en Pilat kasten

Ook met een Pilat en Pilat kast kun je rekenen op een kwalitatief en stevig meubelstuk. De collectie Pilat en Pilat kasten biedt voor elke vraag een oplossing. Of je nu op zoek bent naar een open boekenkast, een mooie wandkast of een houten dressoir, bij Pilat&Pilat slaag je gegarandeerd! De kasten worden gemaakt van diverse houtsoorten, waaronder eiken, walnoot en iepen en binnen deze houtsoorten zijn er nog verschillende kleuren mogelijk. Zo stel je eenvoudig jouw ideale kast samen!

MisterDesign is officieel Pilat&Pilat dealer

Zoek je een specifiek item van Pilat&Pilat, maar kun je deze niet terugvinden in onze webshop? Geen probleem! Omdat MisterDesign officieel dealer is van dit Friese merk, kunnen wij alle items uit de volledige collectie leveren. Neem hiervoor gerust contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat uw favoriete design item zo snel mogelijk bij jou thuis wordt geleverd.

Voor advies en meer informatie over Pilat&Pilat ben je natuurlijk ook van harte welkom in één van onze winkels. Onze adviseurs helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Pilat&Pilat? Hieronder beantwoorden wij enkele veelgestelde vragen.

Waar kan je Pilat&Pilat meubelen kopen?

De prachtige houten design meubelen van Pilat&Pilat bestel je eenvoudig in de webshop van MisterDesign. Van kasten en eettafels tot woonaccessoires en bijzettafels, MisterDesign biedt een complete collectie Pilat en Pilat meubelen om jouw interieur compleet te maken!

Wat zijn de Pilat en Pilat verkooppunten?

MisterDesign is officieel dealer van Pilat&Pilat. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor alle designs van dit merk. Het kan zijn dat je al een meubelstuk op het oog had, maar dat deze momenteel niet in onze webshop staat. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat het gewenste meubelstuk alsnog bij je geleverd wordt.

Hoe kun je Pilat en Pilat meubelen het beste onderhouden?

Door jouw Pilat&Pilat meubelen te voorzien van goed onderhoud verleng je de levensduur ervan aanzienlijk. Voor het normaal onderhouden van jouw Pilat en Pilat kast of tafel, kun je het beste een zeepmengsel gebruiken. Met dit mengsel zeep je het hele meubel in. Na twee minuten neem je het meubel af met een schone, vochtige doek. Voor extra onderhoud kun je het meubel behandelen met olie. Meer informatie over het bestellen van het zeepmengsel en de onderhoudsolie? Neem dan contact met ons op.