Pilat en Pilat tafels

Pilat&Pilat staat synoniem voor tijdloos design en vakmanschap in de wereld van meubelontwerp. Hun tafels zijn geen gewone meubelstukken; ze zijn een verfijnde mix van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om een eettafel voor dagelijks gebruik of een salontafel voor in de woonkamer, Pilat&Pilat biedt een scala aan opties die voldoen aan uiteenlopende behoeften en smaken. Bij MisterDesign hebben we enkele uitvoeringen geselecteerd die direct bestelbaar zijn. Er zijn echter nog veel meer opties mogelijk. Zo kunnen de tafels uitgevoerd worden in diverse soorten hout en met diverse afwerkingen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze winkels of maak een afspraak via de website.

10 items

10 items

Hoogwaardige houten Pilat en Pilat tafels

Een van de meest opvallende kenmerken van Pilat&Pilat tafels is het vakmanschap waarmee ze worden vervaardigd. Elk stuk wordt met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden, met oog voor detail en precisie. Dit resulteert in meubels van uitzonderlijke kwaliteit die een leven lang meegaan. Bovendien maakt het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals massief hout, de tafels niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam. Doordat Pilat en Pilat gebruikmaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen en door te investeren in energiezuinige productiemethoden, draagt het merk bij aan een groenere toekomst.

Collectie Pilat&Pilat tafels

De tafelcollectie van Pilat en Pilat bestaat uit ronde, rechthoekige en vierkante eettafels, salontafels en bijzettafels. Wat het design betreft, biedt het merk een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. Door hun eenvoud en warmte weten ze moeiteloos in elke ruimte en stijl hun plek te vinden. De tafels kunnen bovendien uitgevoerd worden in diverse houtsoorten: licht iepen, eiken, beuken en walnoot. Binnen deze houtsoorten is er tevens keuze uit verschillende afwerkingen. Zo kunt u zelf uw ideale tafel samenstellen.

Pilat en Pilat tafels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van het Friese Pilat&Pilat. Hierdoor kunnen wij alle tafels uit de collectie leveren. Enkele modellen hebben wij direct bestelbaar in onze webshop geplaatst. Zit uw gewenste uitvoering hier niet tussen? Kom dan gerust langs in onze winkels, waar onze adviseurs u graag verder helpen.