PP Møbler

PP Møbler is een Deense meubelmakerij, opgericht in 1953, door de gebroeders Petersen. De meubelmakerij verkreeg al snel bekendheid door de hun liefde voor hout en de overtuiging dat innovatie en vakmanschap gecombineerd kunnen worden. Kwalitatief designmeubilair volgde en vele ontwerpers vonden een weg naar de meubelmakerij waaruit langdurige samenwerkingen ontstonden. Een van de meest bekende en langdurige samenwerkingen van PP Mobler is met Hans J. Wegner. Gedreven door een identieke passie en Wegners experimentele ontwerpesthetiek zorgden voor vele iconen, waaronder de iconische ‘The Chair’.

9 items

9 items

PP Mobler The Chair

De PP Mobler The Chair (oorspronkelijk de PP Møbler Round Chair') is één van de meest beroemde Deense meubelstukken. De stoel staat dan ook symbool voor het moderne Deense design. De bescheiden en eenvoudige stoel vat de essentie van het traditionele Deense houtbewerkings- en ontwerpfilosofie samen. De armleuning van de PP Mobler The Chair bestaat uit drie stukken, welke gesneden zijn uit massief hout. De keuze voor het materiaal en de eenvoudige vormgeving van de stoeln, zorgen ervoor dat het design uitgesproken Deens is. Dankzij het tijdloze, authentieke en eenvoudige design, past de PP MøblerThe Chair perfect in het hedendaagse interieur.

PP Møbler Flag Halyard

Hét toppunt van ontspanning en luxe: dat is de PP Mobler Flag Halyard loungestoel. De zitting en rugleuning van deze loungestoel wordt gevormd door maar liefst 2,4 meter speciaal ontwikkelde vlaggenlijn. Het langharige schapenvacht zorgt ervoor dat de industriële scherpte van het staal wordt verzacht en dat er extra comfort wordt toegevoegd aan de loungestoel. De Flag Halyard loungestoel is verkrijgbaar in diverse varianten.

MisterDesign is officieel PP Møbler Dealer

MisterDesign is officieel dealer van PP Møbler. Alle design van dit Deense merk zijn via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek zitmeubel, maar kunt u deze momenteel niet vinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Omdat wij officieel dealer zijn, kunnen wij de gehele collectie leveren!

Wenst u graag meer informatie of advies over PP Møbler? Dan bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!