QLOCKTWO Horloges

Het Duitse merk Biegert & Funk stelt niet teleur met deze serie prachtige QLOCKTWO horloges. De horloges zijn een uitbreiding op de grotere QLOCKTWO wand- en tafelklokken. De QLOCKTWO Horloges zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en de horlogebanden kunnen geleverd worden in kalfsleder en RVS. De gebruikte techniek zorgt voor een aantal handige functies, zo kunt u met de knop aan de zijkant kiezen voor het weergeven van de kalenderdagen, secondes en natuurlijk de actuele tijd. De horloges zijn water-resistent en kunnen tot een diepte van maar liefst 50 meter.

1 item

1 item

Collectie QLOCKTWO horloges

Bent u op zoek naar een bijzonder uurwerk? Dan zit u met een QLOCKTWO horloge wel goed. Met een horloge van dit merk kijkt u voortaan anders naar tijd. De horloges hebben namelijk geen cijfers en wijzers zoals u wellicht gewend bent, maar de tijd wordt weergegeven in woorden. Bovendien hebben de QLOCKTWO horloges een stoere uitstraling, waardoor deze direct opvalt. De collectie bestaat uit horloges met diverse bandjes en platen, waardoor er voor elke stijl wel een geschikte horloge tussen zit.

QLOCKTWO horloges bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van QLOCKTWO , waardoor alle horloges van dit Duitse merk via ons verkrijgbaar zijn. We hebben diverse horloges op voorraad, waardoor we deze snel kunnen leveren. De QLOCKTWO horloges zijn een prachtig cadeau voor uzelf of voor een ander! Heeft u vragen of wenst u graag meer informatie over QLOCKTWO horloges? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkels, waar onze adviseurs zeven dagen per week voor u klaar staan.