Snurk Dekbedden

2009 is het geboortejaar van Snurk Beddengoed. Ontwerpers van vrolijke dekbedovertrekken en bijzondere sierkussens. Het is allemaal begonnen met een idee over een kartonnen dozen dekbedovertrek. Het idee voor een Snurk dekbed zat al jarenlang in het hoofd van een van de oprichters van Snurk, Peggy van Neer. Op een dag raakte haar vriend Erik van Loo onverwacht zijn baan kwijt. En die had op zijn beurt ook een idee, dit dekbed ontwerpen en verkopen. Samen werkten ze het plan uit om een deel van de opbrengst aan Stichting Zwerfjongeren Nederland te geven. Want een daklozen dekbedovertrek slaapt alleen lekker als u er ook daklozen mee helpt! Toen ook de Stichting Zwerfjongeren enthousiast reageerde, besloten Erik en Peggy de sprong te wagen. En met veel succes. Inmiddels bestaat het totale assortiment Snurk beddengoed uit tientallen dekbedovertrekken en bijzondere sierkussens.

3 items

3 items

Het succes van het Snurk Dekbed

Dekbed Le-Clochard was een groot succes. Ook wel het kartonnen doos dekbed genoemd. In korte tijd werden er duizenden Snurk dekbedden verkocht. Bladen, kranten, blogs, er werd veel geschreven over het ongewone dekbed. En niet alleen in Nederland. Zelfs de New York Times prees het initiatief en prompt werd Dekbed Le-Clochard ook in het buitenland verkocht.

Official dealer Snurk Dekbedden

MisterDesign is official dealer van Snurk Dekbedden. We hebben ook veel kussens en dekbdeovertrekken van Snurk op voorraad. Heeft u een vraag over een Snurk dekbed of kussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor advies over Snurk Dekbedden kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!