STOFF Nagel

De collectie van STOFF Nagel omvat onvergetelijke ontwerpen, geboren uit de creativiteit en hoop die zich ontwikkelde na het einde van de Tweede Wereldoorlog. Het meest iconische ontwerp uit de collectie is de STOFF Nagel kaarsenhouder uit de jaren zestig, een idee van Hans Nagel en ontworpen door Werner Stoff. In eerste instantie was de STOFF Nagel kaarsenhouder niet verkrijgbaar in winkels, maar met behulp van de originele tekeningen van Hans Nagel heeft het Deense merk het iconische designstuk nieuw leven ingeblazen. De kaarsenhouders keren inmiddels terug naar hun rechtmatige positie op schoorstenen, nachtkastjes en eettafels wereldwijd.

De dromen van Hans Nagel en Werner Stoff en de tijdsgeest van de jaren zestig worden met de STOFF Nagel collectie nieuw leven ingeblazen, en zijn klaar om toekomstige designliefhebbers te verrassen.

5 items

5 items

MisterDesign is officieel STOFF Nagel dealer

MisterDesign is officieel dealer van STOFF Nagel. Bent u op zoek naar een specifiek product van dit Deense merk, maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over STOFF Nagel kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!