String Furniture

String is een merk waar we al een tijdje razend dol op zijn. Het Scandinavische String Furniture is opgericht in 1949 toen Nils Strinning, een Zweeds Architect, het String kastensysteem ontwierp. Ongetwijfeld heeft u het al eens voorbij zien komen op Pinterest of in de betere woonbladen. Inmiddels mag het een echte design klassieker genoemd worden. Het String kastensysteem is succesvol door zijn eenvoud en ongekende mogelijkheden. Zo bepaalt u zelf volledig de indeling, de materialen en kleuren. Iedereen kan zo naar wens een String Furniture opbergsysteem samenstellen. U kunt dit eenvoudig doen met de String Configurator. Daarnaast zijn er bij MisterDesign tal van standaard configuraties verkrijgbaar voor iedere ruimte in huis.string banner woonkamer string banner hal

string banner badkamer string banner keuken

string banner slaapkamer string banner kantoor

string banner outdoor string banner configurator

121 items

121 items

String kasten

Het prettige aan het String kastensysteem is dat het flexibel in gebruik is en dat het al uw opbergproblemen weet te verhelpen. Het is bovendien mogelijk om later nog onderdelen toe te voegen of juist weg te halen. Gaat u verhuizen? Dan deelt u zeer eenvoudig het systeem weer opnieuw in. Zo kunt u jarenlang genieten van dit systeem. String Furniture is dan ook geliefd bij een brede doelgroep die zich over de gehele wereld bevindt.

String Pocket

Alles is begonnen met de String Pocket. Dit was het allereerste ontwerp wat in productie werd genomen. Vandaag de dag is dit nog altijd het best verkochte model. Dit komt mede door zijn brede toepasbaarheid. Door zijn geringe omvang past de String Pocket Wandkast bovendien in elke woning. Niet voor niets een van de meest populaire en geliefde Zweedse meubelstukken. De String Pocket Wandkast bestaat uit twee beugels die aan de wand worden bevestigd. De meegeleverde drie wandplanken kunnen op verschillende hoogtes aan de beugels bevestigd worden. Al deze onderdelen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het Pocket system van String is ook te combineren met de overige String artikelen. Zo tovert u een eenvoudig wandrek al snel om tot een volledig kastensysteem!

String Furniture System

Het String System is de grote broer van de Pocket Wandkast van String Furniture. Samen te stellen in ontelbaar veel mogelijkheden. Daardoor zeer breed toepasbaar en een echte allemansvriend. De onderdelen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en materialen. Het String System wordt dan ook niet voor niets veelvuldig gebruikt voor particuliere woningen maar ook voor complete kantoorinrichtingen. Een String kast is eenvoudig te demonteren en weer opnieuw op te bouwen waardoor deze telkens mee verhuist. Een String kast koopt u dan ook voor een leven lang. In de System kast van String kunnen verschillende elementen toegepast worden. Kasten, planken, leesplanken, tijdschriftenrekken en bureaubladen en dat ook nog eens in uiteenlopende afmetingen en kleuren.

MisterDesign is officieel dealer van String Furniture

MisterDesign is officieel dealer van String Furniture. Het gehele assortiment van dit prachtige Zweedse merk is via ons verkrijgbaar. Met behulp van de String Configurator kunt u eenvoudig zelf aan de slag met het ontwerpen van uw eigen kast. Wilt u hier liever hulp bij? Voor meer informatie en advies over String Furniture kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag verder!