Tonone

Functioneel met karakter; dat is de beste manier om de lampen van Anton de Groof te beschrijven. De Groof lanceerde zijn unieke lampenreeks Tonone in 2013 en opereert vanuit Den Bosch. Tonone is een jong merk van eigen bodem met grote toekomstplannen! Anton de Groof heeft een passie voor traditionele mechanieken. Dit is sterk terug te zien in zijn lampdesigns. Hij transformeert traditionele mechanieken naar hoogwaardige en innovatieve lampen. Zo zijn de stoere, industriële designs van Tonone ontstaan.

27 items

27 items


Bolt Design

Tonone heeft verschillende productlijnen uitgebracht, waarvan de Bolt serie het meest populair is. Deze serie is enorm breed en omvat met bureaulampen, wandlampen en vloerlampen oplossingen voor elke woonruimte. Het designteam werkt samen met lokale ambachtslieden om tot de beste producten te komen. Kwaliteit is dan ook een belangrijke kernwaarde van Tonone en komt tot uiting in de productie en het materiaalgebruik, waaronder zich glas, brons en staal bevinden. Elke stap in het design en productieproces wordt gedaan met zorg en oog voor detail. De combinatie van robuustheid en elegantie, zal veel ogen naar zich toe trekken.


MisterDesign is officieel Tonone Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Tonone Lampen. Het gehele assortiment van dit prachtige merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek artikel maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Tonone Lampen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!