Treku configurator

Treku

Het Spaanse merk Treku produceert prachtige moderne tafels, kasten, bedden en andere meubels. De Treku Aura Opbergkast is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Het fijne lijnenspel in combinatie met uitgesproken kleuren zorgt voor een bijzonder geheel. Het design van de kast doet een beetje retro aan dankzij traditionele invloeden, maar heeft een moderne ‘aura’ door het gebruik van moderne kleuren en materialen. De kast is helemaal naar uw eigen smaak samen te stellen, van de afwerking tot en met de indeling. Ga daarbij uit van vier stappen: kies de afmetingen, kies het onderstel, stel de indeling van de kast samen en bepaal of u extra hangende kasten boven de kast wilt. 

Via onderstaande configurator heeft u zelf de mogelijkheid om uw eigen combinaties te maken. Heeft u hulp nodig? Kom dan langs in onze winkels of maak eenvoudig een afspraak voor persoonlijk interieuradvies op maat. Als u via onderstaande Treku configurator uw eigen ontwerp maakt dient u eerst te kiezen voor 'New Design'.


Treku Configurator Aura

Aura Opstellingen

Liever geen eigen kast ontwerpen? Kies een van onze voorbeeldopstellingen. Deze zijn direct bestelbaar! Bijvoorbeeld een Aura opbergkast met een grote buitenmaat en verschillende indelingen. Of een Aura TV meubel, verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Wel een mooi ontwerp gezien maar liever een andere kleur module dan op de foto is afgebeeld? Vermeld dit in uw order comment of neem contact met ons op. Aanpassen is geen enkele moeite!