USM Haller

USM is een Zwitsers designmerk dat in 1885 werd opgericht door Ulrich Schaerer. Het bedrijf vestigde zich in de plaats Munsingen, waar het nu nog steeds gevestigd is. Het merk staat bekend om hun iconische USM Haller-systeem, wat symbool staat voor modulariteit en tijdloos ontwerp van de hoogste kwaliteit. Het ingenieuze modulaire systeem van USM Haller maakt gebruik van verchroomde bollen, buizen en panelen om een eindeloos aanpasbare reeks opberg- en displayopties te creëren. Benieuwd naar de mogelijkheden van USM Haller voor uw interieur? Maak dan een afspraak met een van onze interieuradviseurs. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen USM Haller kast op maat.

76 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

76 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Design en functionaliteit van USM Haller

USM Haller is te herkennen aan het tijdloze ontwerp. De eenvoudige rechthoekige vorm en de strakke lijnen passen moeiteloos in zowel moderne als traditionele interieurs en kantooromgevingen. De beschikbare kleurenopties zijn vrijwel eindeloos, waardoor het meubelstuk aangepast kan worden aan uw persoonlijke smaak en de bestaande inrichting van de ruimte. Naast het esthetische aspect is USM Haller opmerkelijk functioneel. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het meubelstuk aan te passen aan specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een boekenkast, sideboard, tv-meubel, vitrinekast, nachtkastje, opbergkast of bureau, USM Haller kan worden geconfigureerd om aan al uw vereisten te voldoen. Bovendien zijn de elementen eenvoudig te verplaatsen en opnieuw te configureren, zodat de indeling van de ruimte altijd aangepast kan worden.

Duurzaam USM design

USM Haller is niet alleen een investering in tijloos design en functionaliteit, maar ook in duurzaamheid. Dankzij de hoge kwaliteit, slijtvaste materialen, een 100% modulair systeem en kleuren die nooit vervagen, gaat USM generaties lang mee. Uw USM kast kan bovendien steeds opnieuw worden gedefinieerd. Het modulaire karakter van het ontwerp is een duurzame benadering van meubelproductie, omdat het de noodzaak van volledig nieuwe meubels wegneemt wanneer ruimtebehoeften veranderen. Alle componenten kunnen op elk moment zonder problemen worden vervangen en uitgebreid. Dit zorgt voor creatieve vrijheid, maar ook voor een bijna oneindige levenscyclus.

MISTERDESIGN IS OFFICIEEL DEALER VAN USM HALLER

De volledige collectie van USM is verkrijgbaar bij MisterDesign. Wij zijn officieel dealer, waardoor wij u alle designs kunnen leveren. De kant en klare configuraties kunt u eenvoudig online bestellen. Liever een USM meubelstuk dat geheel naar eigen wensen en eisen is ontworpen? Maak dan een afspraak via onze website. Onze interieuradviseurs gaan graag aan de slag met het ontwerpen van uw ideale kastopstelling.


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over USM Haller? Hieronder hebben wij enkele veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Waar kan ik USM Haller kopen?

Als u de hoogwaardige meubelen van USM Haller wilt kopen, dan bent u bij MisterDesign aan het juiste adres. Kant en klare configuraties koopt u eenvoudig online bij MisterDesign. Liever een USM kast geheel naar wens samenstellen? Ook dat is mogelijk! Maak een afspraak met onze interieuradviseurs in onze winkels en zij helpen u graag verder.

Wat zijn de verkooppunten van USM Haller in Nederland?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van USM Haller. Wij zijn officieel dealer van het Zwitserse merk, waardoor wij alle kant en klare configuraties én gepersonaliseerde configuraties kunnen leveren. In onze winkels in ’s-Hertogenbosch kunt u terecht om enkele opstellingen van dit populaire merk te bekijken.

Kan ik gebruik maken van een USM Haller configurator?

Bij MisterDesign kunt u uw USM kast geheel op maat laten maken. Met behulp van onze adviseurs kunnen we met de USM Haller configurator uw eigen modulaire meubilair op maat ontwerpen. Maak hiervoor een afspraak op onze website.