USM Haller Sideboards en Dressoirs

Een ruim assortiment aan tijdloze sideboards/dressoirs maakt de bijzondere USM Haller collectie compleet. De dressoirs zijn een toonbeeld van Zwitsers vakmanschap en staan wereldwijd bekend om hun minimalistische esthetiek en ongeëvenaarde functionaliteit en flexibiliteit. Hierdoor komen ze in uiteenlopende interieurstijlen tot hun recht, van eigentijds tot klassiek. De sideboards bieden eindeloze opbergmogelijkheden en vormen dankzij hun tijdloze uitstraling het middelpunt in elke ruimte. USM staat als merk bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en het unieke modulaire systeem dat het mogelijk maakt om uw kast ten alle tijden naar wens uit te breiden.

Uw eigen dressoir configureren, zodat deze volledig aansluit op uw wensen en interieur? Maak dan gerust een afspraak met onze interieuradviseurs. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van uw eigen USM Haller sideboard op maat.

5 items

5 items

Modulaire USM Haller Sideboards

Bestaande uit verschillende elementen, kunnen de kubusvormige designs geheel naar eigen wens samengesteld en uitgebreid worden. Het doordachte framesysteem bestaat namelijk uit stalen buizen en verbindingsstukken, waarmee diverse elementen zoals laden, deuren en planken eenvoudig in het frame gemonteerd kunnen worden. Hierdoor creëert u dressoirs welke voldoen aan uw wensen en geeft u bovendien een persoonlijke touch aan uw interieur. Het modulaire systeem maakt het tevens mogelijk uw kast zelf te ontwerpen en samen te stellen. Hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken met onze interieurspecialisten. Zij helpen u graag bij het configureren van uw perfecte USM Haller Sideboard.

USM Haller Sideboard Combinatie 2

Het USM Haller Sideboard Combinatie 2 is één van de vele configuraties uit het uitgebreide USM Haller systeem. Deze uitvoering maakt dankzij zijn royale formaat een statement in de ruimte, zowel thuis als op kantoor. De kast is veel meer dan zomaar een dressoir of opbergmogelijkheid. Het ontwerp toont de speciale aandacht voor techniek en de kwalitatieve materialen. Dit dressoir of sideboard is opgebouwd uit negen compartimenten. Hierbij zijn de onderste twee rijen voorzien van horizontale klepdeuren en zijn de bovenste kubussen open aan de voorzijde. Hierdoor biedt de kast zeeën van ruimte voor het opbergen van boeken, belangrijke documenten en apparatuur, maar ook genoeg ruimte voor het etaleren van uw favoriete woonaccessoires.

USM Haller Sideboards bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van USM, waardoor de gehele collectie sideboards via ons verkrijgbaar is. Wenst u graag meer informatie of advies over de dressoirs van USM? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in onze winkels. Onze ervaren interieurspecialisten helpen u graag.