USM Haller TV-Meubels

Het Zwitserse designmerk USM, dat bekend staat om zijn innovatieve en multifunctionele kastsystemen, heeft een uitgebreide collectie modulaire kasten. Zo ook verschillende TV-meubels, die zowel functioneel als esthetisch verbluffend zijn. De TV-meubels uit de USM Haller serie, zijn net zoals de overige USM kasten, voorzien van het unieke, modulaire systeem dat uit metalen buizen en verbindingsstukken bestaat. De kubusvormige kastelementen kunnen naar wens worden geconfigureerd en voorzien van deuren, laden en planken om de perfecte kastindeling te creëren.

Hieronder vindt u de populairste Haller TV-Meubels van USM, maar het is ook mogelijk om zelf een kast te ontwerpen die perfect past in uw interieur. Maak hiervoor een afspraak met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag bij het configureren van uw eigen USM Haller TV-Meubel of volledige wandopstelling.

7 items

7 items

Veelzijdige USM Haller TV-Meubels

Een opvallend kenmerk is de veelzijdigheid van de USM Haller TV-Meubels. Zo kunnen ze dienen als eenvoudige standaarden voor uw televisie, maar ook als geavanceerde mediastations met ingebouwde opslagruimte voor elektronica, kabels en andere apparatuur. Maar niet alleen op het gebied van functionaliteit zijn de kasten ongekend veelzijdig. De strakke lijnen en minimalistische esthetiek zorgen voor een nette en opgeruimde uitstraling in elke interieurstijl. De duurzaamheid en kwaliteit van de materialen welke gebruikt zijn, maken deze meubels tot een investering voor de lange termijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal en kunnen worden aangepast aan veranderende wensen, waardoor de TV-meubels in uiteenlopende omgevingen hun weg weten te vinden.

Modulaire TV-Meubels van USM Haller

Het USM Haller TV-Meubel is een ontwerp uit de hand van Fritz Haller en maakt deel uit van de uiteenlopende Haller collectie. Zijn achtergrond als architect gaf de Zwitserse designer de vaardigheden en expertise om deze modulaire kastensystemen te realiseren. Het TV-Meubel is niet alleen bijzonder praktisch, maar biedt talloze opties voor de mooiste presentatie of juist het verbergen van apparatuur. Zo kunnen audio apparatuur, tv’s en andere elektronica achter gesloten deuren geplaatst worden voor een opgeruimd interieur, maar ook gepresenteerd worden op een prominente plek. Zo zal de muziekliefhebber zijn platencollectie of retro platenspeler maar al te graag willen etaleren.

USM Haller TV-Meubels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van USM, waardoor de gehele collectie TV-meubels via ons verkrijgbaar is. Wenst u graag meer informatie of advies over de configureerbare TV-meubels van USM? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende ontwerpen voor uw interieur? Maak gerust een afspraak voor interieuradvies in onze winkels. Onze ervaren interieurspecialisten helpen u graag.