USM Haller

USM is een Zwitsers designmerk dat in 1885 werd opgericht door Ulrich Schaerer. Het bedrijf vestigde zich in de Zwitserse plaats Munsingen, waar het nu nog steeds gevestigd is. De eerste bedrijfsactiviteiten bestonden uit metaalbewerking en de fabricage van sloten. Innovatie, hoge kwaliteit en een eigen stijl zijn de belangrijkste kenmerken van de USM producten. Precisie en kwaliteit passen bij de Zwitserse waarden die sinds de oprichting van USM worden nagestreefd. Dit levert design meubels op van uitzonderlijke kwaliteit met een ongekende levensduur. Op het gebied van duurzaamheid zet het bedrijf zich sterk in om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. In de productie en vervaardiging van de producten worden de nieuwste technieken en materialen toegepast.

45 items

Page
  1. 1
  2. 2

45 items

Page
  1. 1
  2. 2

USM Haller systeem

Het USM Haller systeem is het bekendste product van USM en is hét modulaire systeem waarmee u uw droomkantoor werkelijkheid maakt. Deze veelzijdige serie bestaat uit USM Haller kasten, USM Haller sideboards, USM Haller bureaus en USM Haller Tafels. Hiermee ontwerpt u eenvoudig op maat gemaakte rekken en opslagsystemen die uw werkplek naar een hoger niveau tillen. De serie is beroemd om de verfijnde afwerking en de talloze mogelijkheden voor zakelijke, maar ook particuliere toepassingen.

MisterDesign is officieel dealer van USM Haller

De volledige collectie van USM is verkrijgbaar bij MisterDesign. Wij zijn officieel dealer, waardoor wij u alle designs kunnen leveren. Wenst u een specifiek product aan te schaffen, maar staat deze momenteel niet in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen er dan graag voor dat uw nieuwe design item direct voor u wordt besteld.

Voor advies of meer informatie over USM Haller bent u uiteraard ook van harte welkom in onze winkels. Hier helpen onze adviseurs u graag verder.