Vipp Design

Vipp is een Deens designmerk met een heel bijzondere ontstaansgeschiedenis. Het begint allemaal in de jaren 30 van de vorige eeuw, wanneer de metaalsmid Holger Nielsen een auto wint bij zijn kaartje voor een voetbalwedstrijd. Hij verkoopt de gewonnen auto en investeert de opbrengsten ervan in zijn eenmanszaak. In eerste instantie produceert Vipp louter pedaalemmers, welke al snel razend populair worden. Wanneer na het overlijden van Holger in 1955 zijn dochter en later ook zijn kleinkinderen zich over Vipp ontfermen, worden ook designlampen, -meubelen en -accessoires aan de collectie toegevoegd.

83 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

83 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vipp collectie

De collectie van Vipp bestaat uit diverse functionele en stijlvolle designitems voor in huis. Deze producten beschikken allemaal over een esthetisch ontwerp en zijn uitgevoerd in eenvoudige en pure vormen. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor je er zeker van bent dat je lange tijd kunt genieten van jouw favoriete Vipp item(s).

Het populairste product is vandaag de dag nog altijd de Vipp pedaalemmer, waarmee het allemaal is begonnen en Vipp een wereldwijd designicoon is geworden. Met een collectie die verder bestaat uit verlichting, stoelen, tafels, banken en accessoires voor badkamer en keuken, biedt het Deense merk de mogelijkheid om jouw woning compleet in te richten. Dankzij de tijdloze designs en minimalistische looks, passen de producten perfect in ieder interieur!

MisterDesign is officieel Vipp Dealer

Wij zijn officieel dealer van Vipp. Dit betekent dat het gehele aanbod van dit prachtige merk via MisterDesign verkrijgbaar is. Weet je al precies welk product je wilt bestellen, maar kun je deze niet terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je jouw nieuwe Vipp designitem zo snel mogelijk thuis ontvangt!

Voor advies over Vipp kun je ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over VIPP? Hieronder hebben we enkele veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Waar kan ik een Vipp prullenbak kopen?

Bij MisterDesign kun je terecht wanneer je op zoek bent naar een Vipp prullenbak. De populaire ontwerpen zoals de Vipp13 en Vipp14 zijn allemaal in de collectie van MisterDesign terug te vinden. Ontdek de complete collectie Vipp pedaalemmers (en ander Vipp design) online bij MisterDesign.

Wat zijn de verkooppunten van Vipp?

MisterDesign is officieel dealer van Vipp. Dit betekent dat wij het complete assortiment van dit Deense merk kunnen leveren. Ben je op zoek naar een specifieke lamp, tafel, stoel, prullenbak of accessoire, maar kun je deze niet vinden in onze webshop? Neem dan contact met ons op. De gehele collectie van Vipp is via ons verkrijgbaar.