Vipp Design

Vipp is een Deens designmerk met een heel bijzondere ontstaansgeschiedenis. Het begint allemaal in de jaren 30 van de vorige eeuw, wanneer de metaalsmid Holger Nielsen een auto wint bij zijn kaartje voor een voetbalwedstrijd. Hij verkoopt de gewonnen auto en investeert de opbrengsten ervan in zijn eenmanszaak. In eerste instantie produceert Vipp louter pedaalemmers, welke al snel razend populair worden. Wanneer na het overlijden van Holger in 1955 zijn dochter en later ook zijn kleinkinderen zich over Vipp ontfermen, worden ook designlampen, -meubelen en -accessoires aan de collectie toegevoegd.

86 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

86 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vipp collectie

De collectie van Vipp bestaat uit diverse functionele en stijlvolle designitems voor in huis. Deze producten beschikken allemaal over een esthetisch ontwerp en zijn uitgevoerd in eenvoudige en pure vormen. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor u er zeker van bent dat u lange tijd kunt genieten van uw favoriete Vipp item(s).

Het populairste product is vandaag de dag nog altijd de Vipp pedaalemmer, waarmee het allemaal is begonnen en Vipp een wereldwijd designicoon is geworden. Met een collectie die verder bestaat uit verlichting, stoelen, tafels, banken en accessoires voor badkamer en keuken, biedt het Deense merk u de mogelijkheid om uw woning compleet in te richten. Dankzij de tijdloze designs en minimalistische looks, passen de producten perfect in ieder interieur!

MisterDesign is officieel Vipp Dealer

Wij zijn officieel dealer van Vipp. Dit betekent dat het gehele aanbod van dit prachtige merk via MisterDesign verkrijgbaar is. Weet u al precies welk product u wilt bestellen, maar kunt u deze niet terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u uw Vipp designitem zo snel mogelijk thuis ontvangt!

Voor advies over Vipp kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!