Vipp Badkameraccessoires

De producten uit de Vipp badkamer collectie hebben een strakke en kenmerkende look die in de complete collectie is doorgevoerd. Bij alle badkamer accessoires, van handdoekhouder tot wasmand, staat een tijdloos en neutraal karakter centraal. Hierdoor kunnen alle accessoires van Vipp perfect met elkaar of met andere badkamer artikelen uit het assortiment van MisterDesign gecombineerd worden. Omdat alle Vipp badkamer accessoires worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, zult u hiervan bijzonder lang plezier ervaren!

20 items

20 items

Een stijlvolle en praktische badkamer met Vipp

De badkamer is voor velen dé ideale plek om even tot rust te komen. Hiervoor is het wel zo fijn dat de badkamer over alle benodigde items beschikt. Met Vipp haalt u badkamer accessoires in huis die zorgen voor een tijdloze, maar stijlvolle badkamer. Doordat vrijwel alle producten in dezelfde look en feel zijn uitgevoerd, creëert u eenvoudig een rustgevende en tegelijkertijd elegante uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de gepoedercoat stalen zeeppomp in het zwart of beige en combineer deze met een Vipp pedaalemmer, wasmand en tandenborstelhouder in dezelfde kleur. Zo realiseert u eenvoudig een prachtig geheel in de badkamer!

Vipp badkamer: MisterDesign als official dealer

Omdat MisterDesign officieel dealer is van Vipp, zijn wij in de gelegenheid om het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk te leveren. Bent u voor uw badkamer op zoek naar specifieke accessoires van Vipp, maar kunt u deze niet in onze webshop vinden? Neem dan contact met ons op. Wij zullen er dan voor zorgen dat wij deze zo snel mogelijk bij u thuis leveren. Ook wanneer u nog vragen heeft of advies wenst over de badkamer artikelen van Vipp, staan wij graag voor u klaar!