Vipp Lampen

De Vipp Lampen hebben een kenmerkende, strakke uitstraling die in de gehele collectie van Vipp consequent is doorgevoerd. Alle designs, van vloerlamp tot hanglamp en wandlamp, hebben een klassiek en tegelijkertijd tijdloos karakter. Zo zijn de verschillende designlampen van Vipp perfect met elkaar of juist met lampen van andere merken te combineren. Vipp verlichting wordt gemaakt van de meest hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor u er bijzonder lang plezier van zult hebben!

15 items

15 items

Praktische en tijdloze Vipp lampen

Bent u op zoek naar een lamp die niet trendgevoelig, maar juist tijdloos is? Dan zit u met een Vipp lamp gegarandeerd goed. Het minimalistische design van de items zorgt voor een elegante en nonchalante luxe uitstraling. De collectie bestaat uit diverse lampen met elk een eigen functie. Zo kan een Vipp tafellamp bijvoorbeeld dienen als extra verlichting in uw leeshoek of als nachtlamp naast het bed en is de wandlamp een echte sfeermaker in elke ruimte!

Kenmerkende lampenkap

Om voor zowel direct licht als verspreid licht te zorgen, heeft Vipp een speciale lampenkap ontworpen. Deze lampenkap beschikt over kleine gaatjes, die ervoor zorgen dat het licht over de ruimte wordt verspreid. Tevens bevindt zich op de kap een draaiknop waarmee u het licht kunt dimmen en zo extra sfeer kunt creëren. Houd er bij het aanschaffen van de lichtbron wel rekening mee dat deze dimbaar is.

Vipp verlichting: MisterDesign is officieel dealer

MisterDesign is officieel dealer van Vipp. Het gehele assortiment van dit prachtige Deense merk is dan ook via ons verkrijgbaar. Ook wanneer u op zoek bent naar een specifieke lamp van Vipp, maar u deze niet in onze webshop kunt vinden, dan kunnen wij deze alsnog leveren. Neem in dat geval gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder. Heeft u vragen over Vipp verlichting of wenst u advies? Dan kunt u ook altijd terecht in onze winkels, waar onze adviseurs u graag te woord staan.