Vitra Bureaustoelen

Een bureaustoel moet functioneel en comfortabel zijn, maar natuurlijk wil het oog ook wat. Gelukkig heeft Vitra een prachtige collectie bureaustoelen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. De populaire Vitra Soft Pad Chair is hier een perfect voorbeeld van. Deze Vitra bureaustoel is een geslaagde combinatie van comfort en design. De rugleuning beschikt over een verstelbaar mechanisme en ook de zithoogte is eenvoudig aan te passen. De kussens zijn gevuld met polyurethaanschuim en passen zich aan het lichaam aan, waardoor u geniet van buitengewoon zitcomfort!

29 items

29 items

Design bureaustoelen van Vitra

Een bureaustoel die zowel comfortabel, ergonomisch als stijlvol is? De bureaustoelen van Vitra kunnen deze punten allemaal afvinken. De collectie Vitra bureaustoelen van MisterDesign kent vele uitmuntende modellen: van met textiel bekleedde favorieten als de Vitra Aluminium Chair serie tot leren klassiekers zoals de Vitra Pad chair en de Vitra Lobby Chair. Neem een kijkje in onze veelzijdige collectie Vitra bureaustoelen en ontdek de iconische ontwerpen op het gebied van kantoormeubelen.

Vitra bureaustoel voor thuiswerkplek inrichten

Richt uw thuiswerkplek in met een originele Vitra bureaustoel! Het merk is bij uitstek de koploper op het gebied van stijlvolle bureaustoelen; bij de bureaustoelen van Vitra wordt ergonomie in een visueel aantrekkelijk jasje gestoken. Een bureaustoel moet namelijk het lichaam goed kunnen ondersteunen tijdens het werk, maar mag tegelijkertijd de ruimte ook complementeren. Modellen zoals de EA bureaustoelen, de Soft Pad Chair en de Physix bureaustoel zijn voorbeelden van een geslaagde combinatie van techniek, comfort en design, geen wonder dat deze zich onder de meest populaire bureaustoelen mogen scharen. De voordelen van een Vitra bureaustoel zijn eindeloos, ontdek welke bureaustoel van Vitra bij uw wensen past.

Stofferingen van Vitra bureaustoelen

Naast uitvoeringen in textiel zijn er ook Vitra bureaustoelen in mesh verkrijgbaar. Deze semi-transparante stoffering geeft de doorgaans robuuste bureaustoel een lichte uitstraling en verrast met een stevige kwaliteit. Een van de bureaustoelen met mesh stoffering is de Vitra Physix bureaustoel, een lichtgewicht design met een gestroomlijnde uitstraling waarbij veel oog is geweest voor materiaal en functionaliteit. Voor de zitting wordt gebruik gemaakt van de lichtglanzende stof TrioKnit of het technische netweefsel FleeceNet, beide zeer geschikt voor toepassing in kantoormeubelen.

Vitra bureaustoel van leer

Maak uw werkplek nog luxueuzer met een Vitra bureaustoel van leer. Een bureaustoel van leer is zeer stijlvol en biedt fantastisch comfort tijdens uw werkdag. De collectie van Vitra bevat vele leren bureaustoelen, zoals de Lobby Chair, de Grand Executive bureaustoel en de Soft Pad Chair. Ook populaire modellen zoals de EA reeks zijn verkrijgbaar in een mooie leren variant.

Vitra Bureaustoelen: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is official dealer van Vitra en heeft hierdoor de bevoegdheid om de exclusieve Vitra bureaustoelen te mogen leveren. De bureaustoelen van Vitra hebben een prachtig design en zijn daarnaast erg functioneel. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, ze kunnen geheel door uzelf naar wens samengesteld worden. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. We kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Vitra bureaustoelen kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!