Vitra Outdoor

Ontdek de omvangrijke outdoor collectie van Vitra en maak van de buitenruimte een stijlvolle omgeving. De outdoor serie omvat een breed scala aan meubelstukken, van loungestoelen tot tafels, die zowel esthetisch als functioneel voldoen aan de hoogste normen. Zonder in te leveren op het design, zijn de materialen zorgvuldig gekozen om de meubelen tegen weer en wind bestand te maken. Zo zijn de meubels ontworpen om jarenlang in goede staat mee te gaan, terwijl ze hun prachtige uiterlijk behouden. Elk ontwerp is doordrenkt met het DNA van Vitra. Dit betekent dat functionaliteit, comfort en esthetiek hand in hand gaan. Met deze prachtige collectie wordt de buitenruimte een verlengstuk van het interieur.

1 item

1 item

Vitra Tuinstoelen en Tafels

Zonder de tuinstoelen en tuintafels van Vitra is de outdoor serie niet compleet. De outdoor stoelen zijn zorgvuldig ontworpen met speciale aandacht voor ergonomie. Hiermee zorgen de tuinstoelen voor zowel optimale ondersteuning als hoogwaardig zitcomfort. Zo zijn de Eames Plastic Chairs van Charles en Ray Eames geheel gevormd naar het menselijk lichaam. De Plastic Chairs zijn het resultaat van het door en door kleuren van polypropyleen waardoor de zitkuip wat flexibeler is dan de welbekende, traditionele Fiberglass stoelen. De collectie tuintafels bestaat uit bijzettafels, salontafels en eettafels. Elke tafel vormt het middelpunt van de buitenruimte en nodigt uit tot heerlijk tafelen met vrienden en familie.

Vitra Outdoor bij MisterDesign

De uitgebreide Vitra Outdoor collectie is te verkrijgen bij MisterDesign. Al sinds de jaren vijftig is Vitra een gerenommeerd designmerk dat prachtige meubelstukken voor zowel particuliere woningen als kantoren en open ruimtes produceert. Het Zwitserse bedrijf heeft de collectie verrijkt met een serie tuinmeubelen die geschikt zijn voor jarenlang gebruik in uw tuin of op uw terras. Geef een verfrissende draai aan uw buitenruimte met de tuinmeubelen van Vitra.

Advies bij MisterDesign

Heeft u behoefte aan een compleet ontwerp voor de inrichting van uw terras? Onze interieurstylisten staan zeven dagen in de week voor u klaar om u hiermee te helpen. Met hun uitgebreide kennis van onze merken, materialen en kleuren nemen zij u met alle liefde mee door de collecties en laten zij u verschillende materialen zien en voelen. Ook voor interieuradvies voor een gehele woning kunt u bij ons terecht. Maak geheel vrijblijvend via onze website een afspraak met de interieurstylisten in onze winkels in ’s-Hertogenbosch.