Vitra Standard SP Chair

By Jean Prouvé

Omschrijving

De Vitra Standard SP Chair, ontworpen door ingenieur en ontwerper Jean Prouvé, is een regelrechte klassieker die al ruim 60 jaar in productie is. Stoelen worden het meest belast op de achterpoten, die het gewicht van het bovenlichaam van de persoon op de stoel dragen. Prouvé integreerde dit eenvoudige gegeven in zijn ontwerp voor de Standard-stoel: voor de voorpoten volstaat staalbuis, aangezien deze minder belast worden; de achterpoten daarentegen bestaan uit dikke, holle buizen die het primaire gewicht overzetten naar de vloer.

De Standard-stoel is naast de SP ook verkrijgbaar in een klassieke uitvoering met zitting en rugleuning in hout: Standard Chair Stoel

Standard SP is leverbaar met een onderstel in de kleuren japanese red, diepzwart, basalt, ecru en mint. Voor de zitting en rugleuning heeft u de keuze uit de kleuren diepzwart, warmgrey, basalt, kastanje, olijf, teakbruin en citron.

Vanwege de vele opties hebben we slechts een aantal stoelen die direct te bestellen zijn. Zit uw favoriet er niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Vitra Standard SP Chair


✓ Klassieker!
✓ Tal van uitvoeringen
✓ Afmetingen: b. 42 x h. 81 x d. 50,5 cm.
✓ Design: Jean Prouvé

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Jean Prouvé
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 50.5
Breedte 42
Hoogte 81
Zithoogte 45

Standard SP

Basalt / Diepzwart

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 595

Standard SP

Warm Grijs / Bleu Dynastie

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 595

Standard SP

Basalt / Blé Vert

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 595

Standard SP

Basalt / Gris Vermeer

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 595

Standard SP

Basalt / Bleu Marcoule

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 595

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit