Vitra Stoelen

Vitra Stoelen zijn er in allerlei soorten en maten. Van minimalistisch qua vorm en materiaal tot zeer gedetailleerd in stof en leder. Het meest bekend zijn de Eames Plastic Chairs van Charles & Ray Eames. Deze stoelen staan in vele huiskamers in binnen- en buitenland. Niet voor niets is het een van de meest succesvolle stoelen ooit. De Vitra Panton Chair is misschien wel net zo bekend. Verkrijgbaar in vele kleuren en geroemd door zijn uitzonderlijke kwaliteit. De Vitra HAL Wood Stoel vind je vaak terug in openbare ruimtes. Deze serie wordt veelvuldig gebruikt voor projectinrichtingen. Ook een zeer populaire stoel is de Vitra RAR schommelstoel.

5+1 Gratis
Bij een selectie stoelen van Vitra krijgt u bij bestelling van zes modellen tijdelijks de voordeligste variant gratis. Bekijk de actie voor informatie en een overzicht van de beschikbare eetkamerstoelen.

92 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

92 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stoelen van Vitra zijn populair

Vitra stoelen zijn al jarenlang populair over de gehele wereld. De combinatie van de tijdloze vormgeving met een uitstekende kwaliteit en volop keuze mogelijkheden maken Vitra stoelen een allemansvriend. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Je ziet ze dan ook overal terug. Van woningen tot restaurants, bibliotheken en overheidsinstanties in binnen- en buitenland. Er zijn uiteenlopende modellen stoelen van Vitra. De meest bekende zijn ongetwijfeld de Eames stoelen van Vitra, ook wel de Eames Plastic Chairs genoemd. Ontwikkeld in 1950 door het designerduo Ray en Charles Eames.

Vitra stoelen zijn duurzaam

Bij MisterDesign zijn we zelf ook enthousiast over de stoelen van Vitra. Enerzijds vanwege de mogelijkheden qua kleuren, bekleding en uitvoeringen maar anderzijds ook vanwege de uitstekende kwaliteit. Stoelen van Vitra koop je voor het leven. De kwaliteitsstandaard van Vitra is zeer hoog waardoor u jarenlang kunt blijven genieten van deze prachtige stoelen. Sterker nog, vaak gaan meubelen van Vitra van generatie op generatie binnen de familie. Ook is men continu bezig om het productieproces in de fabrieken zo optimaal mogelijk in te richten om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Vitra Stoelen: MisterDesign is official dealer

MisterDesign is officieel dealer van alle Vitra stoelen. Het gehele assortiment van dit prachtige Zwitserse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifieke Vitra stoel maar vindt u deze niet terug in onze webshop? De kans is groot dat we de stoel toch kunnen leveren. Neem dan contact met ons op.

Kijk ook eens naar de overige categorieën van Vitra: tafels, lampen en accessoires.

Voor advies over Vitra stoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!