Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsdesignmerk met een uitgebreide collectie decoratieve en technische verlichting. Het merk is in de jaren 80 opgericht door een aantal jonge ondernemers met oog voor schoonheid, functionaliteit en kwaliteit. Deze drie eigenschappen zitten in het DNA van iedere lamp van Wever en Ducré, hoe verschillend de designs ook zijn. Zo is er in de rijke collectie van dit Belgische designmerk -dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft verworven- voor iedere situatie een geschikte lamp te vinden.

106 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

106 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wandlampen van Wever en Ducré

Wever & Ducré heeft wandlampen voor iedere situatie en voor ieder interieur. Of het nu gaat om indoor of outdoor verlichting, om technische verlichting zoals inbouw wandlampen of opbouw wandlampen of om decoratieve wandlampen: je vindt het in de collectie bij Wever en Ducré. Alle wandlampen van Wever & Ducré zijn via MisterDesign te verkrijgen.

Wever en Ducré Hanglampen

Hanglampen van Wever en Ducré zijn de perfecte oplossing voor tal van situaties in huis, op kantoor of in restaurants. Door de veelheid aan mogelijkheden kunnen er eindeloos combinaties gemaakt worden binnen elke lampenserie. Prachtige voorbeelden zijn de veelzijdige Roomer en Wiro lampen. Alle hanglampen van Wever & Ducré zijn bij MisterDesign verkrijgbaar.

Wever & Ducré Projectverlichting

Je kunt bij Wever & Ducré tevens terecht voor technische en functionele verlichting zoals (inbouw) plafondspots, railsystemen en buitenlampen. Ook hier zijn de mogelijkheden haast eindeloos, zodat er voor iedere denkbare situatie een geschikte oplossing is te vinden binnen de collectie van het Belgische verlichtingsmerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technische mogelijkheden op het gebied van materiaal, LED-verlichting en dimtechniek.

MisterDesign is officieel Wever & Ducré Dealer

MisterDesign is officieel dealer van Wever en Ducré. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een specifiek product, maar vind je het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Wever & Ducré verlichting kun je ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!


Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Wever en Ducré? Wij hebben enkele veelgestelde vragen hieronder voor je verzameld.

Wat zijn de Wever en Ducré verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van Wever en Ducré. De complete collectie van dit merk is via ons verkrijgbaar. Wens je advies over Wever & Ducré verlichting, dan ben je ook van harte welkom in onze winkel. Deze bevindt zich in een karakteristiek pand van 2000m2 groot in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Waar kan ik Wever & Ducré verlichting online kopen?

Verlichting van Wever en Ducré kun je eenvoudig bestellen in de webshop van MisterDesign. In ons online aanbod vind je alle wandlampen, hanglampen en plafondlampen van dit Belgisch verlichtingsmerk. Had je al een lamp op het oog, maar zie je deze momenteel niet in onze webshop staan? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat de gewenste lamp alsnog geleverd wordt.

Hoe is Wever en Ducré ontstaan?

Begin jaren ’80 besloten een aantal jonge Belgen om een verlichtingsmerk op te richten. Tijdens het bedenken van de naam kregen ze een document in handen met een leidraad die in vijf punten aangeeft hoe iemand succesvol kan zijn: door werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit. Ze voegden de eerste twee letters van elk woord samen en Wever & Ducré was geboren. Sindsdien is het Belgische merk niet meer weg te denken uit de wereld van verlichting.