Wever & Ducré

Wever & Ducré is een Belgisch verlichtingsdesignmerk met een uitgebreide collectie decoratieve en technische verlichting. Het merk is in de jaren 80 opgericht door een aantal jonge ondernemers met oog voor schoonheid, functionaliteit en kwaliteit. Deze drie eigenschappen zitten in het DNA van elke lamp van Wever en Ducré, hoe verschillend de designs ook zijn. Zo is er in de rijke collectie van dit Belgische designmerk -dat inmiddels wereldwijd bekendheid heeft verworven- voor elke situatie een geschikte lamp te vinden. De lampen van Wever & Ducré zijn zuinig, compact ontworpen en bieden meer levenskwaliteit.

137 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

137 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wandlampen van Wever en Ducré

Wever & Ducré heeft wandlampen voor iedere situatie en voor ieder interieur. Of het nu gaat om indoor of outdoor verlichting, om technische verlichting zoals inbouw wandlampen of opbouw wandlampen of om decoratieve wandlampen: u vindt het in de collectie bij Wever en Ducré. Alle Wever & Ducré wandverlichting is via MisterDesign te verkrijgen.

Collectie Wever en Ducré Hanglampen

Hanglampen van Wever en Ducré zijn de perfecte oplossing voor tal van situaties in huis, op kantoor of in restaurants. Door de hoeveelheid aan mogelijkheden kunnen er eindeloos combinaties gemaakt worden binnen elke lampenserie. Prachtige voorbeelden zijn de veelzijdige Roomer en Wiro lampen. Alle hanglampen van Wever & Ducré zijn bij MisterDesign verkrijgbaar.

Wever en Ducré railverlichting

Wever & Ducré heeft tevens railverlichting in het assortiment. Door diverse elementen met elkaar te combineren, kan een railsysteem geheel naar wens samengesteld worden. Op dit railsysteem worden vervolgens de gewenste lampen gemonteerd. Dankzij de verschillende montage- en insetopties voor de railverlichting is het mogelijk om ruimtes gelijkmatig te verlichten, accenten aan te brengen of voor sfeerlicht te zorgen.

Wever & Ducré Projectverlichting

U kunt bij Wever & Ducré tevens terecht voor technische en functionele verlichting zoals (inbouw) plafondspots, railsystemen en buitenlampen. Ook hier zijn de mogelijkheden haast eindeloos, zodat er voor iedere denkbare situatie een geschikte oplossing is te vinden binnen de collectie van het Belgische verlichtingsmerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technische mogelijkheden op het gebied van materiaal, LED-verlichting en dimtechniek.

Wever en Ducre lampen bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Wever en Ducré. Het gehele assortiment van dit prachtige Belgische merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product, maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de verlichting van Wever & Ducré voor uw interieur? Of wenst u graag meer informatie over de collectie? Kom dan gerust langs in onze winkels, waar tevens een selectie Wever en Ducré verlichting is te zien, of maak een interieuradvies afspraak. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken graag samen met u naar een passend licht- en/of interieurplan.


Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over Wever en Ducré? Wij hebben enkele veelgestelde vragen hieronder op een rijtje gezet.

Wat zijn de Wever en Ducré verkooppunten in Nederland?

MisterDesign is een officieel verkooppunt van Wever en Ducré. De complete collectie van dit merk is via ons verkrijgbaar. Wenst u advies over Wever & Ducré verlichting, dan bent u ook van harte welkom in onze winkels. Deze bevinden zich in karakteristieke panden in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.

Waar kan ik Wever & Ducré verlichting online kopen?

Verlichting van Wever en Ducré kunt u eenvoudig bestellen in de webshop van MisterDesign. In ons online aanbod vindt u alle wandlampen, hanglampen en plafondlampen van dit Belgisch verlichtingsmerk. Had u al een lamp op het oog, maar ziet u deze momenteel niet in onze webshop staan? Neem dan contact met ons op en wij zorgen er graag voor dat de gewenste lamp alsnog geleverd wordt.

Hoe is Wever en Ducré ontstaan?

Begin jaren ’80 besloten een aantal jonge Belgen om een verlichtingsmerk op te richten. Tijdens het bedenken van de naam kregen ze een document in handen met een leidraad die in vijf punten aangeeft hoe iemand succesvol kan zijn: door werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit. Ze voegden de eerste twee letters van elk woord samen en Wever & Ducré was geboren. Sindsdien is het Belgische merk niet meer weg te denken uit de wereld van verlichting.