Wever & Ducré Hanglamp

Wever & Ducré Hanglampen bieden de ideale oplossing voor tal van situaties in woningen, op kantoor of in restaurants. Dankzij het ruime aanbod aan diverse lampen binnen de verschillende lampenseries van Wever en Ducré, is het mogelijk om eindeloos veel combinaties te maken. Eén ding is zeker: dankzij hun speelse vormgeving en hoogwaardige afwerking, zijn ze een genot om naar te kijken! Bekijk het complete aanbod hieronder.

29 items

29 items

Populaire Wever en Ducré hanglampen

Wilt u graag alles behalve een alledaagse hanglamp in uw woonkamer, badkamer of keuken? Dan zit u met de lampen van Wever & Ducré absoluut goed. Zo zorgen de veelzijdige Wiro hanglampen uit de collectie bijvoorbeeld voor een waar licht- en schaduwspel op het plafond of de wand, dankzij het open karakter en de dunne metalen cilinders. Ook de Wever Ducré Hexo lamp behoort bij velen tot één van de favorieten. Deze hanglamp wordt gekenmerkt door de langwerpige zeshoekige koker en kan indien gewenst toegepast worden op een railsysteem, prachtig voor boven het kookeiland of de eettafel!

Koop Wever & Ducré hanglampen bij MisterDesign

Omdat MisterDesign officieel dealer is van Wever & Ducré, kunt u voor het gehele assortiment van dit Belgische verlichtingsmerk bij ons terecht. Heeft u een specifieke Wever & Ducré hanglamp in gedachte, maar kunt u deze niet vinden in onze webshop? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)73 612 6624 of stuur een e-mail naar hello@misterdesign.com. Wij zullen er dan voor zorgen dat het gewenste product zo snel mogelijk bij u thuis wordt geleverd.