Wever & Ducré plafondlampen

Wever en Ducré Plafondlampen zijn er in eindeloos veel soorten en maten. Van technische projectverlichting voor kantoren, restaurants en hotels tot decoratieve en functionele verlichting voor in uw eigen huis; u vindt het allemaal in de collectie van Wever en Ducré. Plafondlampen zijn niet te missen in het interieur. Ze zorgen immers voor helder en gelijkmatig licht, waardoor een ruimte optimaal kan worden verlicht. Prachtige voorbeelden uit de Wever & Ducré plafondlampen collectie zijn de J. J. W. Plafondlamp, een lamp die beschikt over hoge decoratieve waarde en de Sqube plafondlamp, die juist meer minimalistisch en functioneel is. Bekijk de volledige collectie hieronder.

59 items

Page
  1. 1
  2. 2

59 items

Page
  1. 1
  2. 2

Moderne Wever en Ducré plafondlampen

In de collectie plafondlampen vindt u diverse soorten verlichting voor verschillende doeleinden. Zo is de Wever en Ducré Sqube plafondlamp de perfecte lamp om alle aandacht op één specifiek punt te richten. Voor functionele verlichting voor in grotere ruimtes is onder andere de Venn plafond- en wandlamp een absolute topper. Het grafische design van deze lamp bestaat uit drie vierkante vormen en is voorzien van geïntegreerd LED. Hierdoor trekt deze mooie designlamp direct alle aandacht, op een positieve manier.

Wever en Ducré projectverlichting

Bent u op zoek naar technische en functionele plafondverlichting? Hiervoor biedt Wever & Ducré diverse mogelijkheden, zoals (inbouw) plafondspots. Ook hier zijn de mogelijkheden haast eindeloos, zodat er voor iedere denkbare situatie een geschikte oplossing is te vinden binnen de collectie plafondlampen. Kom voor advies of meer informatie over de mogelijkheden van projectverlichting gerust langs in onze winkels of maak een interieuradvies afspraak.

Wever & Ducré plafondlamp bestellen

Voor plafondlampen van Wever en Ducré bent u bij MisterDesign aan het juiste adres. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Belgische merk, is de gehele collectie via ons verkrijgbaar. Kunt u een specifieke plafondlamp die u elders heeft gezien, niet terugvinden in onze webshop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zorgen er dan alsnog graag voor dat dit product zo snel mogelijk bij u thuis geleverd wordt.

Voor advies over Wever & Ducré (plafond)verlichting kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!