Zanotta

Zanotta is een typisch Italiaans designmerk met een rijke collectie aan iconische meubelen uit de vorige eeuw en vooruitstrevende hedendaagse designs. Van de speelse Mezzadro Kruk uit 1957 van Achille en Pier Giacomo Castiglioni tot de Niobe Bijzettafel uit 2016 van Federica Capitani; stuk voor stuk vernieuwende en tegelijkertijd tijdloze meubelen met een bijzonder eigen karakter, en gemaakt van de meest hoogwaardige en duurzame materialen.

41 items

Page
  1. 1
  2. 2

41 items

Page
  1. 1
  2. 2

Zanotta Stoelen

Super verfijnd, functioneel en zeer hoogwaardig; zo zou de collectie stoelen van Zanotta samengevat kunnen worden. En dat geldt zowel voor de eigentijdse designs als voor de iconische designs die Zanotta uitbrengt. Een prachtig voorbeeld is de Tonietta Stoel. Deze klassieker wordt getypeerd door een slank en zacht frame en een dunne, rondvormige zitting en rugleuning. Het ontwerp is in 1987 bekroond met een Compasso d’Oro.

Zanotta Tafels

De tafels uit de collectie van Zanotta hebben stuk voor stuk een excentrieke uitstraling. De designtafels worden gemaakt van de meest hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals hout, glas en marmer en ze hebben steeds weer een unieke vorm en eigen karakter. Een mooi voorbeeld is de Tweed Eettafel die Garcia Cumini in 2017 ontwierp. Dit is een tijdloze houten eettafel met een verrassende asymmetrische vorm.

Zanotta Banken

De banken uit de collectie van Zanotta staan voor duurzaamheid, comfort en schoonheid. Neem bijvoorbeeld de William Bank, in 2010 ontworpen door Damian Williamson. Deze modulaire bank is geheel naar eigen inzicht samen te stellen, maar hij is altijd gemaakt van de beste materialen en wordt altijd gekarakteriseerd door het slanke onderstel, gecombineerd met supercomfortabele kussens.

Zanotta Meubels bij MisterDesign

MisterDesign is officieel dealer van Zanotta. Het gehele assortiment van dit prachtige Italiaanse merk is via ons verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek product van Zanotta maar vindt u het niet terug in onze webshop? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gehele collectie leveren!

Voor advies over Zanotta kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!