Design banken

De design bank is hét meubelstuk dat centraal staat in de woonkamer. U kunt er heerlijk op relaxen en loungen, een romantische avond op doorbrengen of gezellig een film met de kinderen kijken. Het middelpunt van de woonkamer mag dus best een blikvanger zijn! Voor het hoogste comfort en de mooiste modellen kiest u uit een van de design banken van MisterDesign.

MisterDesign biedt een ruim aanbod van klassiekers en moderne design banken, en we weten als geen ander dat een design bank in het totaalbeeld van uw interieur moet passen. Kom daarom gerust eens met foto’s en kleurstalen van uw interieur langs in onze winkel in ’s-Hertogenbosch, dan denken onze interieurspecialisten graag met u mee over de ideale design bank voor uw interieur.

202 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

202 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tips voor de mooiste design bank

Op zoek naar een pronkstuk om uw interieur een boost te geven? Ga dan voor een sofa zoals de Polder sofa van Vitra, de Ruché Meridienne bank of Ploum bank van Ligne Roset. Of denkt u meer aan een strak en modulair systeem? Dan zijn de Mags sofa van Hay of de Develius bank van &Tradition zeker een optie. Hierbij stelt u met verschillende elementen zelf een bank naar wens samen! Nog geen idee wat u zoekt? Laat u inspireren in onze fysieke winkel in ’s-Hertogenbosch. Hier hebben we een groot aanbod stofstalen beschikbaar om uw bank nog persoonlijker te maken.

Design hoekbanken

Hoekbanken zijn populairder dan ooit, ze zijn ideaal om een kale hoek in uw woonkamer om te toveren tot een relaxruimte. Dankzij de vele kleur- en materiaal mogelijkheden kunnen de banken geheel op maat geleverd worden. Twijfelt u over een kleur? Vraag dan een gratis kleurstaal aan. De banken zijn verkrijgbaar in de prachtige stoffen en ledersoorten van hoogwaardige stoffabrikanten zoals Kvadrat, Gabriel, Camira, De Ploeg en Ohmann Leather.

Design tweezitsbanken

Design tweezitsbanken zijn compact en passen daardoor in zowel kleine als grote woonkamers. Ze zijn van oorsprong bedoeld om er met twee personen op te zitten, maar in veel gevallen passen er gemakkelijk drie of meer personen op. De tweezitsbanken zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, formaten, kleuren en materialen. Naast de direct bestelbare modellen die op onze website gepresenteerd staan, kunt u er voor kiezen om uw eigen bank samen te stellen uit de diverse mogelijkheden voor materiaal en kleur.

Design driezitsbanken

Gerenommeerde merken zoals Linteloo, Moooi, Vitra en Piet Boon maken enkel gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor absolute kwaliteit design driezitsbanken. Is een driezitsbank voor u te klein? Kies dan voor een familiebank, zoals de Axel XL bank van Montis.

Design slaapbanken

Slaapbanken zijn banken die omgetoverd kunnen worden tot een eenpersoons- of tweepersoonsbed. Erg makkelijk als u maar beperkt ruimte heeft in huis. Populaire slaapbanken zijn de armloze BR 02 slaapbank en de BR 12 slaapbank met armsteunen, ontworpen door Martin Visser voor Spectrum.

Design daybedden

Het daybed wordt al gebruikt sinds de oude Egyptische beschaving. Van oorsprong is een daybed een vrij hard bed bestaande uit hout of metaal zonder een arm- of rugleuning. Tegenwoordig ligt het comfortlevel stukken hoger en is het een uitstekende keuze voor een kamer die normaal dienst doet als een studeerkamer of als extra slaapruimte in de slaapkamer. Een van onze prachtige moderne bedbanken is het WOUD Level daybed, voorzien van hoogwaardig aniline leder. Wanneer een daybed niet wordt gebruikt om op te slapen, dient het als een elegante en verfijnde lounge- en zitplek in het interieur.

Advies over design banken

Voor advies over design banken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!