Design 4-zits banken

Lekker veel ruimte om te ontspannen, dat zit met een design 4-zitsbank wel goed. Ze zijn ideaal wanneer er veel bezoek over de vloer komt en ook binnen een klein huishouden wordt er volop van genoten, bijvoorbeeld tijdens een gezellig filmavondje. Zak lekker weg op de knusse Yale bank van MDF Italia, combineer verschillende zitmogelijkheden met de bijzonder lichte Vitra Suita sofa of kies voor een sculpturaal ontwerp met de Serpentines Bank van de Sede.

54 items

Page
  1. 1
  2. 2

54 items

Page
  1. 1
  2. 2

Bestel uw design 4-zits bank online bij MisterDesign

U bestelt uw favoriete design 4-zits bank eenvoudig online. Bij MisterDesign vindt u banken van topmerken als Walter Knoll, Montis, Flexform en meer. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst kunt u lekker achteroverleunen, wij doen de rest! Uw nieuwe aanwinst wordt kosteloos bezorgd met onze eigen bezorgdienst en op de juiste plek gezet. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verpakkingsmateriaal, dat nemen wij uiteraard weer mee terug. Zo geniet u na levering direct van uw nieuwe design pronkstuk.

Advies over design 4-zits banken

Proefzitten op een design bank? Kom langs in onze winkel. Ook voor advies kunt u hier terecht, onze adviseurs helpen u graag!