Design hoekbanken

Een design hoekbank maakt van iedere woonkamer een ontspannen ruimte waar u heerlijk kunt zitten of loungen. Het bankstel past door zijn vorm uiteraard mooi in een hoek waar het een ontspannen relaxhoek creëert, maar de bank kan ook prima als een roomdivider op een centraal punt in de ruimte worden geplaatst. Het verlengde deel van de bank zorgt voor extra zitruimte bij bezoek en biedt wanneer u een rustig avondje heeft ruimte voor een dienblad met dranken of sfeervolle kaarsen. Gezellige, ontspannende avonden beleeft u op een sfeervolle design hoekbank van MisterDesign!

35 items

35 items

Design hoekbanken bij MisterDesign

Bij MisterDesign vindt u de mooiste design hoekbanken van vooraanstaande merken. We zijn met trots dealer van hoekbanken van onder andere Walter Knoll, de Sede, Knoll, Linteloo en het Nederlandse merk Moooi. Op zoek naar een uniek en persoonlijk bankstel? Neem eens een kijkje bij de Avio Modulaire sofa van Knoll, die zich kenmerkt door haar talloze opties aan indeling en met een optioneel draaibaar eindelement de hoek van de bank tot wel 15 graden kan draaien.

Bestel uw design bankstel online

U heeft een prachtige hoekbank gevonden, we begrijpen heel goed dat u daar het liefst vandaag nog heerlijk op wilt plaatsnemen. U bestelt uw favoriete bankstel eenvoudig bij MisterDesign! Na bestelling wordt deze op afspraak door onze eigen bezorgdienst bij u thuis geleverd. Het verpakkingsmateriaal wordt uiteraard netjes mee teruggenomen, zo kunt u na levering zonder zorgen heerlijk van uw nieuwe bank genieten.

Italiaanse design hoekbanken

Ontdek de Italiaanse design hoekbanken van MDF Italia. Dit uit Milaan afkomstige merk combineert strakke meubels met optimale functionaliteit. Dit is terug te zien in de strakke Thea hoekbank, welke is opgebouwd uit verschillende modules die naar smaak samen te stellen zijn.

Topmerken banken

Zak heerlijk onderuit op een van de design hoekbanken van onze topmerken. Merken zoals Vitra, Piet Boon, Artifort en Flexform hebben prachtige hoekbanken in de collectie, stuk voor stuk ontwerpen waar u lang van zult blijven genieten. Allen werken zij met enkel de beste stoffabrikanten, waardoor u altijd een kwaliteitsmeubel in huis haalt.

Advies over design hoekbanken

Kom proefzitten op een schitterende design hoekbank in onze winkel. Ook voor advies kunt u hier terecht, onze adviseurs helpen u graag!