design kasten

Design kasten

Design kasten zijn een onmisbaar meubel in het hedendaagse interieur. Naast het opbergen van uw accessoires heeft de design kast ook een decoratieve waarde en wordt deze afhankelijk van uw smaak een perfect bijpassend meubelstuk of een echte eyecatcher. Open of gesloten, hoog of laag, een design kast is een smaakvolle toevoeging aan uw interieur. Naast onze geselecteerde modellen die direct te bestellen zijn, zijn er ook merken die het mogelijk maken uw eigen unieke design kast samen te stellen uit diverse materialen, formaten en kleuren. Dit zijn onder andere Pastoe en Treku. Boekenkasten, wandkasten, dressoirs, opbergkasten en tv-meubels: uw design kast koopt u bij MisterDesign.

415 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

415 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design boekenkasten

Als boekenliefhebber bent u trots op uw verzameling en heeft u uw boeken graag in het zicht. Waar komen deze beter tot hun recht dan in een design boekenkast? Toch hoeft er tegenwoordig geen boekenliefhebber in huis te zijn om een boekenkast te hebben. Dankzij de mooie uitstraling en indeling van de design boekenkast leent deze zich ook uitstekend voor het stallen van andere accessoires, of een combinatie van uw favoriete boeken en designerstukken.

Design wandkasten

Design wandkasten zijn in allerlei kleuren, soorten en maten te vinden. Onder wandkasten verstaan we kasten die direct aan de muur gemonteerd worden, zoals het populaire kastensysteem van String, dat u naar eigen smaak samen kunt stellen. Behalve haar functionele waarde heeft de wandkast ook een belangrijke decoratieve waarde. Gaat u bijvoorbeeld voor een gesloten wandkast, waarbij u uw spullen uit het directe zicht kunt verbergen, of pronkt u liever met uw favoriete design accessoires in een open wandkast? Een design wandkast kan een hele muur beslaan en wordt - met of zonder zichtbare accessoires - een echt pronkstuk in uw interieur.

Design dressoirs

Dressoirs zijn al sinds de Middeleeuwen de trots van ieder interieur. Vroeger werden ze gezien als het pronkstuk van de woning vanwege het mooie houtsnijwerk in de houten panelen. Tegenwoordig vindt u design dressoirs in een minimalistisch jasje, zoals in de dressoirs van het Italiaanse Acerbis en het Nederlandse Artisan. Ook het gedetailleerde houtsnijwerk maakt zijn herintrede, zoals te zien in de panelen van het Tabwa dressoir van Ethnicraft. Of u nu voor een klassiek gesloten, een semi-open of een open model gaat, met een design dressoir zit u altijd goed.

Design tv-meubels

Design tv-meubels zijn een belangrijke factor in uw woonkamer. Wanneer u in uw zithoek plaatsneemt en naar uw tv kijkt, valt het tv-meubel altijd op. Deze mag dan ook een strak design hebben. Een voordeel van een tv-meubel is dat u de kabels van de tv eenvoudig weg kunt werken, waardoor uw zithoek er nog netter bij staat. Bij MisterDesign bieden we tv-meubels met poten en zwevende tv-meubels aan. Een zwevend tv-meubel zorgt voor een strak interieur en een tv-meubel met poot is weer gemakkelijker te verplaatsen wanneer u de indeling van uw kamer besluit te veranderen. Een tv-meubel hoeft niet altijd rechttoe rechtaan te zijn. Met de verschillende mogelijkheden van o.a. het merk Treku kunt u uw unieke en persoonlijke tv-meubel samenstellen.

Design opbergkasten

Een design opbergkast is eigenlijk niet weg te denken uit het hedendaagse interieur; ze zijn prachtig, uiterst functioneel en de ideale toevoeging aan uw kantoor, woonkamer, slaapkamer of badkamer. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten opbergkasten, namelijk de open kast en de gesloten kast. Een open kast leent zich uitstekend voor het tentoonstellen van uw favoriete accessoires, en een gesloten kast is juist weer heel handig om uw spullen stijlvol in op te bergen. Kasten van merken zoals Vitra en Pastoe combineren deze open en gesloten indelingen, waardoor u van het beste van beide werelden kunt genieten.

Bestel uw design kast online

Bij MisterDesign doen we niet moeilijk, ook niet als het om grote, zware design meubels gaat. Uw favoriete kast bezorgen we met onze eigen bezorgdienst op een plek naar keuze, met als bijkomende service dat we deze ter plekke voor u monteren. Het verpakkingsmateriaal nemen we vanzelfsprekend weer mee terug, zodat uw kast er direct netjes en opgeruimd bij staat.

Advies over design kasten

Voor advies over design kasten kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!