design kasten

Design kasten

Design kasten zijn een onmisbaar meubel in het hedendaagse interieur. Een kast zorgt voor een opgeruimd interieur en is geschikt voor zowel het opbergen als etaleren van favoriete accessoires. Zo bieden wij een breed assortiment open of gesloten en hoge of lage design kasten welke een smaakvolle toevoeging zijn aan iedere ruimte. Alle design kasten in onze collectie zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen waardoor ze een leven lang meegaan. Veel van onze kasten zijn geheel naar wens in te delen. Merken als USM, Treku en Interlübke bieden eindeloze mogelijkheden voor het samenstellen van een kast. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit diverse materialen, formaten, kleuren en accessoires als boekensteunen, legplanken en lades. Dit maakt het mogelijk een unieke kast te creëren die perfect past in het interieur. Hulp nodig bij het configureren van een unieke design kast? Kom langs in onze winkels. Onze interieuradviseurs helpen je graag!

38 items

Page
  1. 1
  2. 2

38 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design boekenkasten

Elke boekenliefhebber is trots op zijn verzameling en heeft zijn boeken graag in het zicht. Waar komen deze beter tot hun recht dan in een design boekenkast? Toch hoeft er tegenwoordig geen boekenliefhebber in huis te zijn om een boekenkast te hebben. Dankzij de charmante uitstraling en indeling van de design boekenkast, leent deze zich ook uitstekend voor het stallen van andere accessoires of een combinatie van favoriete boeken en designerstukken.

Design wandkasten

Design wandkasten zijn in allerlei kleuren, soorten en maten te vinden. Onder wandkasten verstaan we kasten die direct aan de muur gemonteerd worden, zoals het populaire kastensysteem van String, dat naar eigen smaak samengesteld kan worden. Behalve de functionele waarde heeft de wandkast ook een belangrijke decoratieve waarde. Ga bijvoorbeeld voor een gesloten wandkast, waarbij spullen uit het directe zicht verborgen kunnen worden. Of pronk met mooie design accessoires in een open wandkast. Een design wandkast kan een hele muur beslaan en wordt - met of zonder zichtbare accessoires - een echte eyecatcher in elk interieur.

Design dressoirs

Dressoirs zijn de trots van ieder interieur. Het Ethnicraft Tabwa Dressoir is een design kast met prachtig, gedetailleerd houtsnijwerk dat op vakkundige wijze gemaakt is: een waar pronkstuk in elke woning. Ook merken als het Italiaanse Acerbis en het Bosnische Artisan hebben bijzondere design dressoirs in hun collectie. Zo zijn de kasten van Artisan van hoge kwaliteit door het gebruik van massief hout dat jarenlang mooi blijft en meer gaat leven naarmate de tijd verstrijkt. Design dressoirs hebben hun kwaliteit te danken aan hoogwaardig vakmanschap.

Design tv-meubels

Design tv-meubels zijn een belangrijke factor in elke woonkamer. Een voordeel van een tv-meubel is dat de kabels van de tv eenvoudig weggewerkt kunnen worden, waardoor de zithoek er nog netter bij staat. Bij MisterDesign hebben we zowel tv-meubels met poten als zwevende tv-meubels in de collectie. Een zwevend tv-meubel zorgt voor een strak interieur en een tv-meubel op poten is weer gemakkelijker te verplaatsen wanneer de indeling van de kamer veranderd moet worden. Voor elke wens is er bij MisterDesign een design tv-meubel te vinden.

Design opbergkasten

Een design opbergkast dient als een praktisch meubelstuk dat een ware toevoeging is aan het interieur; ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook uiterst functioneel en ideaal in de kantoorruimte, woonkamer, slaapkamer of badkamer. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten opbergkasten, namelijk de open kast en de gesloten kast. Een open kast leent zich uitstekend voor het tentoonstellen van favoriete accessoires, en een gesloten kast is juist weer heel handig om spullen georganiseerd in op te bergen. Kasten van merken zoals Vitra en Pastoe combineren deze open en gesloten indelingen, waardoor je van het beste van beide werelden kunt genieten.

Bestel jouw design kast online

Als je een design dressoir bij ons hebt besteld, wil je natuurlijk dat hier extra zorgvuldig mee omgegaan wordt. Daarom bezorgen we met onze eigen bezorgdienst jouw favoriete kast op een plek naar keuze. Omdat je de kast natuurlijk zo snel mogelijk wilt gebruiken, monteren onze bezorgers de kast ter plekke als bijkomende service. Het verpakkingsmateriaal nemen we vanzelfsprekend weer mee terug, zodat de kast direct bruikbaar is en er opgeruimd bij staat.

Advies over design kasten

Veel design kasten zijn geheel naar wens samen te stellen. Bij MisterDesign kun je dan ook terecht voor professioneel interieuradvies op maat. Ons team van ervaren interieurspecialisten heeft alle kennis in huis om een kast samen te stellen die perfect bij je wensen aansluit. Onze interieuradviseurs nemen niet alleen uitgebreid de tijd om je persoonlijke wensen in kaart te brengen, maar zullen je uitgebreid informeren over de verschillende materialen, kleuren en kastsamenstellingen. Zo is het advies altijd een persoonlijk traject waarbij persoonlijke wensen de inspiratiebron vormen. Na het opdoen van inspiratie gaat de interieuradviseur aan de slag met het maken van (digitale) 2D-tekeningen en een uitgebreid adviesplan. Deze worden tijdens een volgende afspraak volledig gepresenteerd. Voor advies over design kasten kun je terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!