design boekenkasten

Design Boekenkasten

Wie graag leest, heeft zijn favoriete boeken het liefst binnen handbereik. Nu kan een boekenkast er snel rommelig uitzien, waardoor deze toch al snel naar een minder prominente plaats in huis verzet wordt. Een design boekenkast is daarentegen zelf prachtig om te zien waardoor deze juist als ware eyecatcher in een ruimte kan dienen. Bij MisterDesign vind je een groot aanbod hoogwaardige boekenkasten van topmerken als Ethnicraft en USM Haller . Deze merken hebben binnen hun collecties kasten van verschillende formaten en opstellingen en laten zien dat er in elk interieur ruimte is voor een design boekenkast.

Ontvang nu tijdelijk een cadeaubon van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500. Bekijk hier de voorwaarden.

76 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

76 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

STRING BOEKENKAST

String staat bekend om zijn eindeloze mogelijkheden, waardoor onder andere boekenkasten geheel naar wens samen te stellen zijn. Zo kunnen de materialen, kleuren, indeling én het formaat zelf bepaald worden. Bovendien is een String boekenkast eenvoudig te demonteren en opnieuw op te bouwen en is het mogelijk om later nog onderdelen toe te voegen of juist weg te halen. Dankzij deze flexibiliteit kan jarenlang genoten worden van de zelf samengestelde design boekenkast. Een String boekenkast is breed toepasbaar en komt niet alleen in particuliere woningen, maar ook in complete kantoorinrichtingen tot zijn recht.

ETHNICRAFT BOEKENKASTEN

De massief houten boekenkasten van Ethnicraft zijn bijzonder functioneel en een échte verrijking van een interieur. De combinatie van kwalitatief hoogstaande materialen en tijdloos design, maakt een Ethnicraft boekenkast een duurzame keuze waar jarenlang van genoten kan worden. Het robuuste hout zorgt voor warmte en karakter in de ruimte en elementen als lades en kastjes zorgen voor een opgeruimd interieur. De open vakken en legplanken bieden bovendien de ruimte om favoriete boeken tentoon te stellen.

BESTEL JOUW DESIGN BOEKENKAST ONLINE

MisterDesign biedt een breed assortiment aan design boekenkasten. Wij leveren producten van meer dan 100 topmerken in diverse categorieën. Er is dus altijd wel iets te vinden dat precies aansluit bij jouw persoonlijke wensen en eisen. Heb je eenmaal je favoriete design boekenkast besteld? We begrijpen als geen ander dat je daar dan het liefst vandaag nog gebruik van wilt maken. Deze zal dan ook zo snel mogelijk worden geleverd. Nadat je de boekenkast hebt besteld, kun je lekker achterover leunen en uitkijken naar je nieuwe aanwinst. Wij doen de rest!

ADVIES OVER DESIGN BOEKENKASTEN

In het kasten assortiment van MisterDesign zijn een groot aantal boekenkasten geheel naar eigen wens samen te stellen. Bij MisterDesign kun je terecht voor professioneel advies dat geheel aansluit op je persoonlijke voorkeuren. Onze ervaren interieuradviseurs nemen uitgebreid de tijd om alle wensen in kaart te brengen en zullen je uitgebreid informeren over de verschillende materialen, kleuren en kastsamenstellingen. Zo is het advies altijd een persoonlijk traject waarbij jouw wensen de inspiratiebron vormen. Vervolgens gaan onze interieurspecialisten aan de slag met het maken van (digitale) 2D-tekeningen en een uitgebreid adviesplan. Deze worden tijdens een volgende afspraak volledig gepresenteerd. Voor advies over design boekenkasten kun je terecht in onze winkels. Maak hiervoor gerust een afspraak via onze website. Onze adviseurs helpen je graag!