MDF Italia Random Boekenkast 3C

By Neuland Industriedesign

Omschrijving

De MDF Italia Random Boekenkast 3C is het functionele ontwerp van Neuland Industriedesign. Design moet volgens Neuland altijd gaan over de essentie. Het is dan ook het boek dat de boekenkast tot leven brengt. Eenmaal gevuld met persoonlijke items komen de verspringende planken van de kast prachtig tot hun recht. Bovendien kunt u kiezen uit 17 elegante kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

De Random Boekenkast 3C bestaat uit drie kolommen en is 46.4 centimeter breed, 25 centimeter diep en 217 centimeter hoog. De staande onderdelen zijn vervaardigd uit 6 millimeter dikke MDF-platen, voorzien van een matte finish. De achterzijde is eveneens gemaakt van MDF en heeft een dikte van 10 millimeter. Deze plaat is afgewerkt met een melamine-coating. De horizontale en verticale planken zijn aan de achterzijde bevestigd middels een onzichtbare zwaluwstaartverbinding. Ze zijn daardoor niet uitneembaar. Tip: u kunt verschillende kleuren, maar ook verschillende formaten met elkaar combineren om een speels effect te creëren. Zo is er ook de Random Boekenkast 2C met 2 kolommen. Ook is het fraai om de Random 3C Boekenkast te combineren met de originele Random Boekenkast. Deze is een slag groter en verkrijgbaar in 3 afwerkingen. Het is raadzaam om de Random voor veiligheid aan de muur te bevestigen.

De Random Boekenkast 3C behoort tot de collectie van MDF Italia. Minimalisme en functionaliteit gaan bij MDF Italia hand in hand. Deze waarden komen terug in de designs die veelal samen met ontwerpers en designstudio’s ontworpen worden. De Random serie, ontwikkelt in samenwerking met Neuland Industriedesign is hier een schitterend voorbeeld van.

Random Boekenkast 3C


✓ Bijzonder functioneel
✓ Minimalistisch design
✓ Verspringende planken
✓ Tip: combineer met de Random 2C

Vragen over de Random Boekenkast 3C van MDF Italia?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de MDF Italia Random Boekenkast 3C.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Neuland Industriedesign
Garantie 2 jaar
Merk MDF Italia
Diepte / Lengte 25 cm.
Breedte 46.4 cm.
Hoogte 217 cm.

Random 3C

White

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Light Grey

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Medium Grey

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Powder Pink

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Medium Olive Green

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Dark Olive Green

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Medium Powder Blue

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Random 3C

Dark Powder Blue

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 1.445

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit