design tv meubels

Design TV Meubels

Een design tv-meubel kan niet ontbreken in de woonkamer. Deze geeft het interieur een welkome uitstraling en biedt alle ruimte om accessoires en kabels op een nette manier op te bergen. In de collectie van MisterDesign is een ruim aanbod aan design tv-meubels te vinden: van ware eyecatchers tot kasten die volledig blenden in elk interieur. De massief houten kasten van Ethnicraft hebben een robuust karakter, terwijl de wandmeubels van het Nederlandse design merk Ruijch juist een minimalistisch effect creëren. Bij MisterDesign kun je voor elk interieur terecht voor een prachtig design tv-meubel.

Ontvang nu tijdelijk een cadeaubon van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500. Bekijk hier de voorwaarden.

45 items

Page
  1. 1
  2. 2

45 items

Page
  1. 1
  2. 2

DESIGN TV MEUBELS VAN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Het materiaalgebruik en de afwerking hiervan zijn belangrijke factoren bij het aanschaffen van een nieuw tv-meubel. Dit heeft namelijk veel invloed op de uitstraling, maar ook op de levensduur van de kast. Denk hierbij aan eikenhouten meubelen die worden behandeld met een hardwaxolie voor een langdurige houten bescherming. Deze zullen na verloop van tijd opnieuw moeten worden behandeld om de bescherming te waarborgen. Liever helemaal onderhoudsvrij? Neem dan een kijkje bij het USM Haller TV Meubel. De tijdloze meubels van USM worden geheel uit metaal vervaardigd, waardoor ze jarenlang mee zullen gaan.

COLLECTIE ETHNICRAFT TV MEUBELS

In onze collectie vind je verschillende TV-meubels van Ethnicaft. De identiteit van het Antwerpse merk is herkenbaar en duidelijk zichtbaar in alle ontwerpen. Van meubels die de functie van een ruimte bepalen tot de accessoires die er extra diepgang aan geven. Uitmuntend vakmanschap is de kern van het merk en achter de eenvoud van de ontwerpen schuilt een constante drang naar innovatie. De collecties van Ethnicraft gaan terug naar de essentie; karaktervolle stukken, gemaakt van kwaliteitsmaterialen die mooi verouderen. Zo ook de Ethnicraft tv-meubels. Stuk voor stuk massief houten kasten die warmte in een ruimte brengen. Het Mosaic TV Meubel is een tijdloos en uniek ontwerp van Ethnicraft. De kast lijkt in beweging te komen door de geometrische vormen die in een verticaal ritme in de deuren zijn geplaatst. Deze houtwerken zijn zorgvuldig uitgesneden door de ambachtslieden van Ethnicraft.

DESIGN TV MEUBELS BIJ MISTERDESIGN

MisterDesign heeft een ruime collectie tv-meubels, bestaande uit diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Hierdoor is er voor elk interieur een gewenste design kast te vinden. Wil je een multifunctioneel tv-meubel met veel opbergruimte? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar het Ethnicraft Wave TV Meubel of naar het Treku Lauki Wandmeubel. Liever de tv uit het zicht wanneer hij niet in gebruik is? Dan is de Pastoe A’dammer Twist TV-Meubel een goede optie. De Twist is een variant op de welbekende A’dammer Opbergkast. Het originele design is bij deze uitvoering gekanteld, waardoor de televisie in de kast geplaatst kan worden. De karakteristieke schuifdeuren zorgen ervoor dat je de tv zowel in als uit het zicht kunt halen.

ADVIES OVER DESIGN TV-MEUBELS

MisterDesign heeft twee prachtige designwinkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Hier is een selectie prachtige kasten in het echt te bewonderen en staan onze ervaren interieuradviseurs klaar om mee te kijken en te adviseren over de materialen, kleuren en afmetingen. In het assortiment van MisterDesign zijn veel tv-meubels geheel naar wens samen te stellen. Door middel van professioneel advies zorgen wij voor een resultaat dat goed past bij je persoonlijke voorkeuren. Het advies is altijd een persoonlijk traject waarbij jouw wensen de inspiratiebron vormen. Wil je graag advies interieuradvies van één van onze adviseurs? Maak dan gerust een afspraak via onze website.

EIGEN BEZORGDIENST

Als je verliefd bent geworden op een prachtig design tv-meubel, dan begrijpen we dat je daar het liefst vandaag al van wil genieten. Na bestelling wordt het nieuwe tv-meubel door onze eigen bezorgdienst zo snel mogelijk op afspraak thuis geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt hierna weer netjes mee terug genomen, zodat je direct aan de slag kunt om je nieuwe design tv-meubel in te richten!