design dressoirs

DESIGN DRESSOIRS

Haal een veelzijdige kast in huis met een design dressoir. Het doorbreekt lange muren en is de perfecte plek om souvenirs en persoonlijke accessoires tentoon te stellen. Plaats ze er bovenop, of in open vakken in de kast en hang een mooi kunstwerk erboven om het interieur helemaal af te maken. Een lager dressoir kan tevens dienen als tv-meubel waarin kabels worden geordend en accessoires worden opgeborgen. Bij MisterDesign hebben we een ruim aanbod aan design dressoirs, waarvan een selectie prachtmodellen in het echt te bewonderen zijn in onze designwinkels in ’s-Hertogenbosch. Op zoek naar en kleurrijk en tijdloos dressoir? Kijk dan eens naar de designs van USM, Montana of Pastoe. Liever een kast van massief, karakteristiek hout? Neem dan eens een kijkje bij de merken Ethnicraft of Artisan. We hebben voor elk interieur meer dan genoeg design dressoirs in onze collectie.

127 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

127 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

DESIGN DRESSOIRS VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN INTERIEURS

Door de verschillende materialen, kleuren en afmetingen, is er voor elk interieur een passend design dressoir te vinden. Het Aura Dressoir van Treku is een moderne kast met prachtige retro invloeden. Hierbij zijn verschillende materialen en houtafwerkingen gecombineerd tot een bijzonder design. Ethnicraft heeft met het Graphic Dressoir karakteristiek hout passend weten te maken voor hedendaagse interieurs. In deze kast komen authenticiteit, vakmanschap, balans én functionaliteit op een intrigerende manier samen. Door het precieze houtsnijwerk krijgt de kast dynamiek en diepte en ontstaat er een intrigerend schouwspel in de deuren.

PASTOE DRESSOIRS

Tijdloosheid wordt gecombineerd met hoogwaardige materialen in de designs van Pastoe dressoirs. De luxueuze kasten van Pastoe worden gemaakt in Nederland; in Houten om precies te zijn. Daar voeren zij alle stappen van A tot Z zelf uit. De onderdelen worden bij elke stap opnieuw beoordeeld om zo een vlekkeloos design te creëren. Duurzaamheid begint bij zorg voor de producten, daarom is het bij Pastoe mogelijk om na jaren nog steeds onderdelen te bestellen voor je favoriete design kast. Het A’dammer Twist Dressoir is een variant op de alombekende A’dammer Opbergkast, die al in 1978 werd ontworpen. De kleuren hiervan kunnen, net als bij de andere kasten van Pastoe, zelf samengesteld worden. Kies voor een ingetogen kleur voor de buitenkant en een verrassende, felle kleur voor de binnenkant van de kast en creëer hiermee een speelse look.

DESIGN DRESSOIRS BIJ MISTERDESIGN

Het materiaal is een belangrijke factor bij het aanschaffen van een nieuw dressoir. Dit heeft namelijk veel invloed op de uitstraling, maar ook op de levensduur van de kast. MisterDesign biedt dan ook uitsluitend design dressoirs aan van ongekende kwaliteit. Van massief hout tot metaal: in ons assortiment is een breed scala aan prachtige materialen te vinden. De verschillende houtsoorten hebben elk hun eigen kenmerken. Eikenhout is bijvoorbeeld een sterke, massieve houtsoort waardoor deze ontzettend duurzaam is. Zo gaan de dressoirs van Ethnicraft door vakmanschap en het gebruik van enkel kwaliteitshout jarenlang mee. Een houten dressoir brengt een warme sfeer in de woning door de natuurlijke, tijdloze look. Metaal geeft juist een meer industriële uitstraling en vraagt weinig tot geen onderhoud.

ADVIES OVER DESIGN DRESSOIRS

In het assortiment van MisterDesign zijn veel dressoirs geheel naar eigen wens samen te stellen. Met professioneel advies van onze ervaren interieuradviseurs zorgen wij voor een resultaat dat goed past bij jouw persoonlijke voorkeuren. Het advies is altijd een persoonlijk traject waarbij jouw wensen de inspiratiebron vormen. Wens je graag advies voor een design dressoir of misschien wel je gehele interieur? Maak dan gerust een afspraak via onze website. Onze adviseurs helpen je graag!

EIGEN BEZORGDIENST

Verliefd geworden op een prachtig design dressoir? We begrijpen dat je daar dan het liefst vandaag al van wilt genieten. Na bestelling wordt het dressoir door onze eigen bezorgdienst zo snel mogelijk op afspraak thuis geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat je direct je nieuwe pronkstuk in kunt richten!