design opbergkasten

Design opbergkasten

Design opbergkasten zijn niet alleen heel functioneel, ze kunnen een echte eyecatcher zijn voor je interieur. Berg servies, boeken, apparatuur of andere persoonlijke items op in een design opbergkast of laat je accessoires juist zien in een design opbergkast met open vakken. Kies uit onze grote collectie van o.a. Ethnicraft, Ruijch en Asplund. Of ontwerp je eigen design opbergkast met de modulaire systemen van Montana, USM, String of Treku. We bezorgen en monteren bijna al onze design kasten.

Ontvang nu tijdelijk een cadeaubon van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500. Bekijk hier de voorwaarden.

147 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

147 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ADVIES OVER DESIGN OPBERGKASTEN

Het materiaal is een belangrijke factor bij het aanschaffen van een nieuwe opbergkast. Dit heeft veel invloed op de uitstraling, maar ook op de levensduur. MisterDesign heeft twee prachtige winkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Hier staan onze ervaren interieuradviseurs klaar om met je mee te kijken en te adviseren over de materialen, kleuren en afmetingen. In assortiment van MisterDesign zijn veel opbergkasten geheel naar eigen wens samen te stellen. Met het professionele advies zorgen wij voor een resultaat dat goed past bij je persoonlijke wensen. Het advies is altijd een persoonlijk traject waarbij jouw wensen de inspiratiebron vormen. Voor advies over design opbergkasten kun je terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen je graag!

EIGEN BEZORGDIENST

Je bent verliefd geworden op een prachtige design opbergkast, we begrijpen dat je daar het liefst vandaag al van wil genieten. Na bestelling wordt je nieuwe aanwinst door onze eigen bezorgdienst zo snel mogelijk op afspraak bij je thuis geleverd en gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat je meteen aan de slag kan en je nieuwe pronkstuk in kunt richten.