design wandkasten

Design Wandkasten

Elk interieur wordt verrijkt met een functionele design wandkast uit de collectie kasten van MisterDesign. Een wandkast heeft een praktische functie als opbergsysteem, maar kan tevens dienen als een ware eyecatcher waarin de mooiste design accessoires geetaleerd kunnen worden. Naast de geselecteerde uitvoeringen die online direct verkrijgbaar zijn, zijn er ook merken die het mogelijk maken een eigen unieke wandkast te ontwerpen, zoals USM en String. Dankzij deze modulaire kastsystemen kan de indeling, grootte, het materiaal en de kleursamenstelling geheel zelf bepaald worden. Hierdoor kan een open wandkast uitgerust worden met verschillende opbergeenheden. Breek de open ruimte met een gesloten wandkast waarin spullen uit het zicht opgeborgen kunnen worden, of pronk met mooie woonaccessoires in een open kast.

Ontvang de hele maand november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij een kast vanaf €1500. Bekijk hier de voorwaarden.

134 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

134 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Montana Wandkasten

De kwalitatief hoogstaande kastsystemen van Montana bieden door hun veelzijdige karakter een breed scala aan opbergmogelijkheden. Deze eigenschap maakt de wandkasten van Montana razend populair. De wandkasten bestaan uit eindeloze configuraties en kunnen op elk gewenst moment aangepast en uitgebreid worden. Een wandkast van Montana past zich aan elke omgeving aan en weet alle opbergproblemen op te lossen. Het eenvoudig monteren én demonteren en het toepassen van verschillende elementen maakt je je hele leven plezier zult hebben van een Montana wandkast. Verrijk de modulaire wandkast met kasten, planken en tijdschriftrekken en creëer een échte blikvanger in uiteenlopende afmetingen en kleuren.

String Wandkasten

Het String Furniture kastensysteem is een ingenieus opbergsysteem en mag zichzelf een ware design klassieker noemen. De eenvoud van de designs, de uitstekende kwaliteit en de ongekende mogelijkheden maken het opbergsysteem bijzonder succesvol. De wandkasten van String maken het mogelijk om nieuwe onderdelen toe te voegen en ze eenvoudig opnieuw in te delen. Zo kunnen de kasten aangepast worden aan elke opbergbehoefte. Vanwege de eindeloze mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal standaard configuraties geselecteerd die online direct te bestellen zijn. Met de String Configurator kun je een eigen opstelling creëren die volledig aansluit op je wensen en behoeften. Op deze manier heb je zelf de mogelijkheid om eigen combinaties te maken en vervolgens direct te bestellen.

Design wandkasten op maat bij MisterDesign

Ook van de merken Moormann, Ruijch, Spectrum en MDF Italia beschikt MisterDesign over een uitgebreid assortiment aan design wandkasten. Het overgrote deel van deze merken maken het mogelijk om, samen met onze interieurspecialisten, een wandkast op maat te ontwerpen. De modulaire wandkasten bieden uitgebreide opbergmogelijkheden en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren, maten, dieptes, met of zonder lades en met of zonder open planken. Dankzij deze flexibiliteit is het mogelijk om zelf tijdloze opbergoplossingen voor elke ruimte in huis te ontwerpen.

Advies over design wandkasten

Modulaire wandkasten van onder andere String en USM zijn geheel naar wens samen te stellen. Voor professioneel interieuradvies op maat ben je bij MisterDesign aan het juiste adres. Onze ervaren interieuradviseurs beschikken over de nodige kennis om samen een wandkast te ontwerpen die perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Onze interieurspecialisten nemen niet alleen alle tijd om je wensen in kaart te brengen, maar voorzien ook in uitgebreide informatie over verschillende materialen, kleuren en kastsamenstellingen. Het advies is daarom een persoonlijk traject waarbij persoonlijke wensen voorop staan. Vervolgens gaat de interieuradviseur aan de slag met het maken van (digitale) 2D-tekeningen en een uitgebreid adviesplan. Deze worden tijdens een volgende afspraak volledig gepresenteerd. Wil je graag advies over design wandkasten? Maak dan gerust een afspraak. Onze adviseurs helpen je graag!