Barkrukken

In de keuken spelen zich de meest memorabele momenten af. Momenten die in het teken staan van lekker eten en het samenkomen met vrienden en familie. Met een design barkruk uit de ruime collectie design krukken schuift u en uw gezelschap in stijl aan bij het keukeneiland, een bar of een hoge tafel. Een belangrijk kenmerk van barkrukken is hun vermogen om ruimtes te transformeren. Ze voegen een verticale dimensie toe aan het interieur en voorzien de ruimte van dynamiek.

Gerenommeerde designers over de hele wereld hebben bijgedragen aan de evolutie van de barkruk. Iconische namen zoals Charles & Ray Eames, Philippe Starck en Arne Jacobsen hebben krukken ontworpen die nu als klassiekers worden beschouwd. De designs zijn gericht op comfort en er wordt speciale aandacht gegeven aan de ergonomie van de zitting. Hierdoor kunt u urenlang genieten van uitgebreide diners of koffiemomenten.

125 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

125 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Design Barkrukken bij MisterDesign

MisterDesign heeft een uitgebreide collectie design barkrukken. Opvallend in vrijwel elk design zijn de intrigerende details. Vaak zijn het de vormgeving van het onderstel, de bekleding of de rugleuning, die het functionele meubelstuk veranderen in een kunstwerk. Zo is de houten Nerd Barkruk van Muuto een waar designicoon geworden dankzij zijn sterke persoonlijkheid. Zijn organische vormen en de eenwording tussen de zitting en rugleuning maakt deze barkruk uniek in zijn soort. Bovendien is de barkruk zodanig geconstrueerd dat er géén schroeven of andere hardware voor nodig zijn.

Osso Barkruk van Ethnicraft

De Osso Barkruk is met zijn licht Oosterse uiterlijk een opvallend meubelstuk in de keukenruimte. De barkruk belichaamt de kenmerkende aandacht voor detail en kwaliteit waar Ethnicraft zo bekend om staat. Kenmerkend zijn namelijk de ambachtelijk afgeronde randen en rondingen. Bovendien zorgt de licht gebogen zitting voor een goede zithouding. Doordat de kruk volledig uit hout is vervaardigd, brengt het meubelstuk een gevoel van warmte met zich mee.

Bestel uw design barkruk online

U heeft uw favoriete design barkruk gevonden: wat een fantastisch gevoel! Uw nieuwe barkruk wordt zo snel mogelijk bij u thuis geleverd. Nadat u uw favoriete kruk heeft besteld, kunt u heerlijk achterover leunen en uitkijken naar uw nieuwste aanwinst. Wij doen de rest.

Advies over design barkrukken

De uitstraling en het comfort zijn belangrijke factoren bij het aanschaffen van een nieuwe design barkruk. MisterDesign heeft twee prachtige winkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Hier staan onze ervaren interieurspecialisten klaar om mee te kijken en u te adviseren over de materialen, kleuren en afmetingen. In het uitgebreide assortiment van MisterDesign zijn veel barkrukken te bekleden met uiteenlopende stof- en ledersoorten. Met professioneel advies zorgen wij voor een resultaat dat goed past bij uw persoonlijke wensen. Het advies is altijd een persoonlijk traject waarbij uw wensen de inspiratiebron vormen. Voor advies over design barkrukken kunt u terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!