Design opbergmeubelen

Niet iedereen is dol op opruimen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het leuker te maken, bijvoorbeeld door te werken met fijne design opbergmeubelen. En daarvoor kunt u terecht bij MisterDesign. We bieden opbergkastjes aan waarin u uw belangrijke spullen kunt opbergen, wandplanken om accessoires waar u graag naar kijkt tentoon te stellen en opbergsystemen waarbij de open en gesloten elementen van een opbergkastje en wandplank met elkaar gecombineerd worden.

160 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

160 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Diverse soorten opbergmeubelen

MisterDesign biedt verschillende soorten design opbergmeubelen, zo is er altijd wel iets dat bij uw huis past. Laat u verrassen door de verschillende designs, de bijzondere toepassingsmogelijkheden en de ontelbare prachtige kleuren. Zoekt u een opbergmeubel voor een speciaal doel, maar kunt u dit niet vinden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Design wandplanken

Sommige accessoires zijn te mooi om op te bergen, deze krijgen met een design wandplank een mooi podium aan de wand! Een wandplank is een ruimtebesparend open alternatief op de opbergkast waarmee u ook gebruik maakt van de opbergmogelijkheden van uw muren, en brengt de ideale balans tussen een strakke minimalistische inrichting en een huiselijke sfeer.

Design opbergkastjes

Boeken, belangrijke papieren, kantooraccessoires, of het speelgoed van de kinderen. Af en toe is het fijn om uw tafel - en hoofd - leeg te kunnen maken, wat heerlijk als er dan een opbergkastje in de buurt is dat alles voor u opvangt. De opbergkastjes uit ons assortiment design meubels zijn klein van formaat, beschikken over genoeg opbergruimte, zijn verkrijgbaar met of zonder wielen en zijn ook erg leuk voor het oog. Een design opbergkastje maakt uw leven een stuk overzichtelijker.

Design opbergsystemen

Soms is de keuze voor een open of gesloten opbergmeubel niet makkelijk: u beschikt over enkele mooie pronkstukken die u graag in het zicht zet, maar ook spullen die u niet direct hoeft te zien. Met een design opbergsysteem voegt u het beste van twee werelden samen: een systeem waarbij u zelf de indeling van het opbergmeubel bepaalt. Laat u verrassen door de verschillende toepassingsmogelijkheden van o.a. String Furniture, Spectrum, USM Haller en Pastoe.

Advies over design opbergmeubelen

Voor advies over design opbergmeubelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!