Design bureaustoelen

Haast geen enkele stoel moet zo zorgvuldig worden uitgekozen als een bureaustoel. Hij moet functioneel en comfortabel zijn, maar het oog wil ook wat. Kies daarom voor een design bureaustoel met kunststof kuip of gestoffeerd in een mooie leersoort, met of zonder wieltjes, in hoogte verstelbaar. Er is voor ieder wat wils, zodat werken nog leuker en comfortabeler wordt!

Het merk Kartell bijvoorbeeld, heeft een aantal design stoelen die perfect dienen als bureau stoel. Zo is de Maui serie zonder meer de populairste keuze onder design bureaustoelen. Maar ook de Eames Plastic Chairs van Vitra en de Flow Chair design bureaustoel van MDF Italia mogen niet in dit rijtje ontbreken.

40 items

Page
  1. 1
  2. 2

40 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design bureaustoel

Comfortabel zitten en toch een prachtige uitstraling? Kies dan voor een design bureaustoel van MisterDesign. De meeste bureaustoelen zijn uitgevoerd met wieltjes waardoor u zich beter achter uw bureau kunt bewegen.

Ergonomische bureaustoel

Een Ergonomische design bureaustoel zijn zo gemaakt dat alle bewegingen tijdens het zitten optimaal ondersteund worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bureaustoel met schommelstand? Deze stand geeft u meer bewegingsvrijheid en zorgt ervoor dat u geen last van uw lichaam krijgt als u enige tijd in dezelfde houding zit. Veel van de design bureaustoelen van MisterDesign zijn ergonomisch en daardoor zeer geschikt voor lang en dagelijks gebruik.

Eames bureaustoel

De bureaustoel van designers Charles & Ray Eames is de populairste bureaustoel van dit moment. De kans is namelijk groot dat u op zoek bent naar de Eames Aluminium Chair van het merk Vitra. Een van de bekendste bureaustoelen uit 1958 die op de dag van vandaag door zowel bedrijven als particuliere design liefhebbers gewaardeerd wordt. Naast de Aluminium Chair heeft Eames ook de Lobby chair en de Soft pad chair ontworpen.

Voor advies over design stoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag bij de keuze van de juiste design bureaustoel!