Design eetkamerstoelen

Design eetkamerstoelen zijn onmisbaar in uw interieur. Niet alleen tijdens de maaltijd, maar ook na het eten blijven we steeds langer aan de eettafel zitten. Dit betekent dat eetkamerstoelen ook een steeds belangrijker onderdeel van het interieur zijn. Een gestoffeerde comfortabele design eetkamerstoel zorgt dat u een hele avond heerlijk lang kunt dineren en lang natafelen. Kies voor een combinatie van eetkamerstoelen met en zonder arm, om wel van het comfort van een armstoel te kunnen genieten maar een ruimtelijker effect wilt creëren.

378 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

378 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Uw favoriete design eetkamerstoel bij MisterDesign

Heeft u al een favoriete design eetkamerstoel? Met zo veel mooie en bijzondere eetkamerstoelen begrijpen we dat het lastig kiezen wordt, maar overweeg dan gewoon de optie om verschillende eetkamerstoelen aan één tafel te plaatsen. Kies voor verschillende modellen of maak een gezellige kleuren mix aan eetstoelen. Combineer bijvoorbeeld meerdere modellen witte eetkamerstoelen met elkaar en kom tot een prachtig geheel. Met klassiekers als de DSR stoel van Vitra of de prachtige Masters stoel van Kartell zijn de keuzes in kleur en uitvoering eindeloos. Zo is er voor iedereen een favoriete design eetkamerstoel!

Design eetkamerstoelen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u moderne eetkamerstoelen van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige moderne eetstoelen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Met onder andere eetkamerstoelen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van onder andere de volgende bekende merken eetkamerstoelen: Vitra, HAY, Muuto, &Tradition, Gubi, Moooi, Functionals, MDF Italia, Tom Dixon, Kartell, Artifort, Magis, Zuiver, Montis en Linteloo.

Eetkamerstoelen kopen

Wij zijn net zo dol op mooie eetkamerstoelen als u! Daarom delen we graag onze kennis en passie, en helpen wij u graag met het bestellen van een eetkamerstoel. Onze adviseurs bij MisterDesign denken graag mee om samen met uw ideale eetkamerstoel te vinden. Kom langs in onze winkel in Den Bosch om samen met ons de verschillende opties door te nemen en onder het genot van een kopje koffie naar de verschillende stofstalen en materiaalmogelijkheden te kijken. Neem gerust foto’s of stalen van uw huidige interieur mee zodat wij u het beste kunnen adviseren in kleur en materiaalsoort. Wanneer u een keus hebt gemaakt voor uw favoriete eetkamerstoel nemen wij uw gekozen eetstoel zo snel mogelijk in bestelling, zodat u ook zo snel mogelijk van uw design eetkamerstoel kunt genieten.

Voor advies over design eetkamerstoelen kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!