Design Poefs & Hockers

Laten we eerlijk zijn of we het nou een design poef, voetenbank, footstool of ottoman noemen, we bedoelen allemaal hetzelfde. Een poef of hocker kan als extra zitplaats gebruikt worden zonder dat het veel ruimte in neemt, bijvoorbeeld wanneer het huis vol visite zit. Maar een moderne poef of hocker is ook een luxe aanvulling bij uw bank of fauteuils om lekker rustig even met de voetjes omhoog te relaxen. Naast dat een design hocker en poef bijzonder functioneel kan zijn, doen ze tevens dienst als mooie accessoire.

4 items

4 items


Uw favoriete design hocker bij MisterDesign

Een design hocker is er in vele soorten en maten, er is altijd wel een uitvoering te vinden die bij uw interieur past. Zo hebben de meeste zitmeubel merken ook een hocker in hun assortiment hebben in dezelfde stijl als uw bank of fauteuil. Bijvoorbeeld de Mare poef van Artifort. Deze sluit perfect aan bij het ontwerp van de Mare bank en ideaal om uw voeten op te leggen of als salontafel te gebruiken. De Five Poef van Muuto en de Bovist Dove poef van Vitra zijn juist een voorbeeld van designs die niet als aanvulling op een bestaand ontwerp geproduceerd zijn. Een echte eye catcher die sfeer brengt in uw interieur.

Design poef kopen

Met zoveel keuze aan design poefs snappen we bij MisterDesign dat het lastig kiezen is. Daarom delen we graag onze kennis en passie om zo ook een perfect passende poef of design hocker voor uw woning te vinden. Kom langs in onze winkel in Den Bosch om samen met ons de verschillende opties door te nemen en onder het genot van een kopje koffie. Neem gerust foto’s of stalen van uw huidige interieur mee zodat wij u het beste kunnen adviseren in kleur en materiaalsoort. Een keuze kunnen maken? Dan gaan we uw poef bestellen en komen deze gratis bij u thuis bezorgen in heel Nederland of België.

Vragen over een design poef?

Voor advies en vragen over uw favoriete design poef of hocker kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag. niet in de gelegenheid om onze winkel te bezoeken? Neem dan gerust contact met ons op.