Design schommelstoelen

Een design schommelstoel heeft toch altijd een nostalgisch tintje. Maar tegenwoordig zijn er vele moderne schommelstoelen verkrijgbaar. Een moderne schommelstoel spreekt tot de verbeelding en zit ook nog eens comfortabel vanwege het ontspannen schommelen. Neem een boek uit uw boekenkast en het ontspannen kan beginnen. Waarom de schommelstoel dan grotendeels uit het modebeeld verdwenen is? Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten maar met onderstaande ontwerpen blijkt dat design schommelstoelen weer helemaal van nu zijn!

12 items

12 items

Een moderne schommelstoel voor jong en oud

De Comback schommelstoel van Patricia Urquiola voor Kartell is zo’n schommelstoel die tot de verbeelding spreekt, geïnspireerd door de 18e eeuwse Windsor Chair, maar dan in een moderner jasje waardoor deze prachtige stoel ineens weer helemaal van nu is. Wij vinden hem prachtig! De meest bekende en populaire design schommelstoel van nu is toch wel de Eames RAR Schommelstoel van Vitra. Door zijn minimalistische uitstraling in combinatie met zijn geringe afmetingen heeft elk interieur wel plaats voor een RAR Plastic chair. De slaapkamer, de babykamer of in de woonkamer, deze designklassieker voelt zich overal thuis en is door zijn tijdloze ontwerp nooit uit de mode.

Design schommelstoelen kopen doet u bij MisterDesign

MisterDesign bezorgt alle design schommelstoelen gratis bij u thuis in Nederland en België. Daarnaast hebben we ook schommelstoelen op voorraad, zodat u snel lekker kunt schommelen. In onze winkels in Den Bosch is het altijd mogelijk het materiaal en kleur te bekijken. Onze interieur adviseurs helpen u graag met uw keuze. Heeft u een moderne schommelstoel in gezien, maar kunt u deze niet op onze website vinden? Neem dan even contact met ons op en wie weet kunnen we de betreffende schommelstoel toch voor u leveren. We hebben immers een ruim merken aanbod, maar niet alles is zichtbaar in onze webshop.

Vragen over design schommelstoelen bij MisterDesign?

Niet in de gelegenheid om de winkels van MisterDesign te bezoeken? MisterDesign is telefonisch ook bereikbaar op werkdagen van 9.30u tot 17.30u. Mocht u een vraag hebben over een design schommelstoel neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!