Design tafels

Design tafels vormen samen met een design bank de basis voor ieder interieur. Een belangrijke aankoop, dus het is belangrijk dat u zich verdiept in het aanbod. MisterDesign heeft een breed assortiment van de mooiste design eettafels, design salontafels, design bijzettafels, design bartafels, design bureaus en design wandtafels. Met een assortiment van tientallen hoogwaardige merken kunt u er zeker van zijn dat een passende design tafel bij MisterDesign te vinden is. Bent u op zoek naar een specifiek design dat niet online verkrijgbaar is? Ook dan helpen we u graag verder. Neem contact op met onze interieurspecialisten en beschrijf wat u precies zoekt, dan helpen zij u met het vinden van uw ideale design tafel.

606 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

606 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design tafels van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u kwalitatief hoogwaardige design tafels, uitgebracht door gerenommeerde merken én geproduceerd in de beste meubelfabrieken ter wereld. Onze design tafels komen onder meer uit Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van eigen bodem. Tafels van de merken Zeitraum, Ethnicraft, Walter Knoll en Kluskens zijn enkele blikvangers uit ons brede aanbod design tafels.

Design tafels koopt u bij MisterDesign

De aanschaf van zo’n belangrijk element in uw woning is een besluit dat absoluut niet over één nacht ijs gaat. Dat begrijpen we, daarom delen we graag onze kennis over design tafels en zoeken we met u naar een tafel die bij uw wensen en interieur past. Geniet van een heerlijk kopje koffie in onze winkel in ’s-Hertogenbosch terwijl u samen met onze interieurspecialisten aan één van onze design tafels schuift en de mogelijkheden bespreekt. Breng gerust foto’s of stalen van uw huidige interieur mee, zodat wij u goed kunnen adviseren in kleur en materiaalsoort.

Bestel uw design tafel online

U heeft een prachtige design tafel op het oog, een essentieel meubelstuk dat de komende jaren de basis in uw woning gaat vormen. Bij MisterDesign bestelt u deze gemakkelijk online! Eettafels worden kosteloos bij u thuis bezorgd met onze eigen bezorgdienst en gemonteerd door onze deskundige bezorgers. Geen zorgen over het verpakkingsmateriaal, dat nemen we uiteraard weer mee terug. Zo kunt u direct aanschuiven aan uw nieuwe aanwinst.

Advies over design tafels

Voor advies over design tafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!