Design bijzettafels

Een design bijzettafel is een echte verrijking voor uw interieur! Behalve dat u er handig uw kopje thee of boek op kwijt kunt, brengt een leuk bijzettafeltje veel warmte en gezelligheid met zich mee en is deze eenvoudig verplaatsbaar. Ideaal als u bijvoorbeeld extra oppervlak nodig heeft bij een verjaardag.
Van een extravagante uitstraling tot een subtiel houten design, van moderne ontwerpen tot klassiekers: uw perfecte design bijzettafel vindt u bij MisterDesign!

204 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

204 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design bijzettafels koopt u bij MisterDesign

Bij MisterDesign vindt u een ruime collectie van design bijzettafeltjes van vooraanstaande merken in diverse vormen en materialen. De stijlen lopen erg uiteen, waardoor er altijd wel een bijzettafel is die bij uw droominterieur past. Zo is de HAY DLM bijzettafel met haar ontwerp en prachtige kleuren een uitstekend voorbeeld van een prachtig tijdloze design bijzettafel. Liever een prachtig houten bijzettafel? Bekijk dan eens de bijzettafels van Ethnicraft of de veelzijdige Around bijzettafel van Muuto.

Bestel uw design bijzettafeltje online

Een mooi bijzettafeltje op het oog? Uw favoriete design bijzettafel bestelt u eenvoudig online. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, wordt deze geheel kosteloos en zo snel mogelijk naar u opgestuurd.

Advies over design bijzettafels

Voor advies over design bijzettafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!