Rechthoekige eettafels

Een eettafel uitzoeken is hartstikke leuk, maar ook best ingewikkeld. Gelukkig is de keuze voor de gewenste vorm - rond of rechthoekig - vaak wel snel gemaakt. Op deze pagina hebben we dan ook alle rechthoekige design eettafels verzameld, weliswaar hier en daar met een afgerond hoekje of een design dat meer naar een elliptische vorm neigt. Hiertussen staat de populaire Loop Stand Tafel van HAY, maar ook de sfeervolle houten Bok eettafel van Ethnicraft.

Weet u ook al hoeveel personen u aan een tafel wilt plaatsen? Dan kunt u verder filteren door de juiste categorie te kiezen. Hierbij zijn wij ervanuit gegaan dat er geen personen aan de kopse zijde van de tafel zitten. Een tafel voor zes personen betekent dus dat er drie personen aan de lange zijde kunnen zitten. Uiteraard is het altijd belangrijk om nog even na te meten of de tafel daadwerkelijk geschikt is voor u, aangezien de plaatsing van het onderstel en de afmeting van de stoel hierbij van grote invloed zijn (met of zonder arm). Wij zijn uitgegaan van een benodigde breedte van 60-70 centimeter per stoel. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op, zodat wij met u mee kunnen denken.

219 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

219 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bestel rechthoekige eettafels online bij MisterDesign

U bent verliefd geworden op een prachtige rechthoekige design eettafel, we begrijpen dat u daar het liefst vandaag al vandaag aan aanschuift. Na bestelling wordt uw nieuwe aanwinst door onze eigen bezorgdienst op afspraak bij u thuis geleverd én gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat u heerlijk ontspannen aan uw nieuwe design pronkstuk plaats kunt nemen.

Advies over rechthoekige eettafels

Voor advies over rechthoekige eettafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!