Ronde eettafels

De voordelen van een ronde eettafel zijn eindeloos. Tafelen aan een ronde tafel is extra gezellig, stoelen kunnen flexibel rondom de tafel geplaatst worden en de vorm heeft een zeer positief effect op de ruimte. Zeker in kleinere interieurs zorgt een ronde tafel absoluut voor meer bewegingsruimte. Steeds meer merken spelen dan ook in op deze trend door een ronde tafel in haar assortiment op te nemen, variërend van kleine bistro modellen, zoals de Copenhague CPH20 90 van HAY tot de volwaardige Tobu Tafel van Walter Knoll. Sfeervolle houten tafels, zoals de Torsion van Ethnicraft of elegante tafels met een marmeren blad, zoals de Saarinen Tulip Tafel van Knoll; een tafel naar uw smaak zit er ongetwijfeld bij. Dankzij de flexibele aard van een ronde tafel is het bepalen van het aantal plaatsen misschien wat lastiger. Afhankelijk van het onderstel van de tafel, breedte van de stoel en uw persoonlijke smaak kan dit namelijk anders uitpakken dan in eerste instantie logisch lijkt. Voor het gemak hebben wij de ronde design tafels in verschillende categoriëen gesorteerd.

109 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

109 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ronde eettafels bestelt u bij MisterDesign

U bent verliefd geworden op een prachtige ronde design eettafel, we begrijpen dat u daar het liefst vandaag al vandaag aan aanschuift. Na bestelling wordt uw nieuwe aanwinst door onze eigen bezorgdienst op afspraak bij u thuis geleverd én gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal wordt na montage weer netjes mee terug genomen, zodat u heerlijk ontspannen aan uw nieuwe design pronkstuk plaats kunt nemen.

Advies over ronde eettafels

Het aantal personen dat aan een ronde eettafel past is van meerdere factoren afhankelijk. Lees meer over hoeveel personen aan een ronde eettafel passen. Voor advies en meer informatie over ronde eettafels kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!